Ботев (Враца) и ЦСКА - София се изправят един срещу

...
Ботев (Враца) и ЦСКА - София се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще затвърждава доброто впечатление срещу Ботев

Ботев (Враца) и ЦСКА - София се изправят един против различен в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Христо Ботев " е от 16:45 ч. и ще бъде управителен от Васимир Ел-Хатиб.

" Червените " влизат с въодушевление в срещата, откакто през седмицата завоюваха сложното си посещение на Ботев (Пловдив) с 1:0. Това бе и първият мач от серията от 4 следващи турнирни визити за отбора на Саша Илич. 

Врачани са на противоположния полюс, откакто към този момент над един месец не познават усета на триумфа и все още се намират в рисковата зона на класирането. За последно " зелените " се постановиха над Хебър (2:0) в повторния дебют на Даниел Моралес отпред на тима.

ЦСКА - София стана първият отбор с двуцифрен брой победи от началото на сезона в елита. Столичани ще желаят да усилят преднината си на върха, а моментът за тях е доста подобаващ, защото ще срещнат обичайно един от най-удобните противници.

Саша Илич няма да може да разчита на санкции Амос Юга, както и на контузените Асен Дончев и Дауда Бамба. Очаква се сръбският експерт да заложи на двама от героите против Ботев (Пловдив) - Марселино Кареасо и Дюкенс Назон от първата минута през днешния ден.
 Саша Илич готви промени в състава на ЦСКА - София Саша Илич готви промени в състава на ЦСКА - София
Треньорът на Ботев (Враца) не се тормози от отрицателната статистика против " алените " и изрази вяра, че може да я наруши. Той няма съществени кадрови проблеми и ще заложи на най-благоприятен състав в търсенето на точка или три против ЦСКА - София.
 Дани Моралес преди мача с ЦСКА - София: Статистиката е, с цел да се нарушава Дани Моралес преди мача с ЦСКА - София: Статистиката е, с цел да се нарушава
БОТЕВ (ВРАЦА) - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни сформира:

БОТЕВ (ВРАЦА): Костов, Мендоса, Фераресо, Меси, Рапнуи, Георгиев, Валбуена, Ивайлов, Да Силва, Генов, Переа

ЦСКА - СОФИЯ: Бусато, Матай, Кох, Петров, Турицов, Де Нойер, Вион, Линдсет, Гарсес, Кареасо, Назон

СЪДИЯ: Васимир Ел-Хатиб 
СТАДИОН: " Христо Ботев ", Враца 
НАЧАЛО: 16:45 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР