Ботев (Пловдив) ще подпише нови договори с трима свои футболисти.

...
Ботев (Пловдив) ще подпише нови договори с трима свои футболисти.
Коментари Харесай

Ботев преподписва с трима

Ботев (Пловдив) ще подпише нови контракти с трима свои футболисти. Предложения за удължение на контрактите си ще получат Димитър Пиргов, Филип Филипов и Джонатан Перейра. И на тримата договорите изтичат през лятото. Наскоро централният бранител Пиргов разгласи, че ще одобри каквото му предложат, тъй като желае да остане при " канарчетата ". Джонатан и Филипов действително играят на един пост - десния бек, само че напролет Ферарио Спасов смени позицията на бразилеца. Той го употребява като дясно крило или в халфовата линия. Феро харесва извънредно доста Джонатан и държи да го резервира. Засега обаче бразилецът не е дал безапелационен отговор.

Както е известно, през зимата Ботев продаде централния си бранител Кристиан Димитров в Хайдук (Сплит), само че незабавно му взе заместител - Иван Бандаловски. Това значи, че " канарчетата " съвсем несъмнено ще се откажат от различен от бранителите си - Костадин Ничев. Неговият договор също е до лятото, само че към този момент няма индикации за удължаването му.

Ситуацията с договорите, които са до юни, обаче може да претърпи промени поради ковид и спрените шампионати в света. Това се чака да докара до удължение на периода на споразуменията, както и на летния трансферен прозорец.

Иначе, Ботев към този момент обвърза с нови договори Антонио Вутов, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов и Радослав Терзиев.

" Тема Спорт " Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР