Ботев (Пловдив) понесе много сериозен удар преди реванша за Купата

...
Ботев (Пловдив) понесе много сериозен удар преди реванша за Купата
Коментари Харесай

БФС отказа да отложи Ботев Пд - Левски, канарчетата няма да разчитат на 9 национали

Ботев (Пловдив) понесе доста сериозен удар преди реванша за Купата при набор 2001 против Левски, оповестява Glas.BG. " Жълто-черните " са получили отвод от БФС за отсрочване на реванша със " сините ".

" Канарчетата " желаеха ответният мач със столичани да се играе на нова дата, защото на в началото посочената дата пловдивчани ще бъдат без осемте си младежки национала от набор 2002. Положението на ботевистите се усложни още повече при започване на актуалната седмица, когато от Ботев са получипи повиквателна за Крис Добрев за националния тим при набор 2000.

По този метод Ботев ще бъде тотално сакат за реванша със " сините " и задачата на Стефан Стоянов и момчетата му става извънредно комплицирана. Припомняме, че първият мач сред двата отбора приключи при тъждество 1:1, а пловдивчани още веднъж не съумяха да употребяват осемте младежки национали от набор 2002, защото те не бяха освободени за този дуел от селекционера на България Марчо Дафчев.

Реваншът сред Ботев и Левски ще се играе на 23.10 от 14:00ч. въз основата в " Коматево ". При резултат 1:1 в ответния мач ще се премине непосредствено към осъществяване на дузпи.

фотография: botevplovdiv.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР