Ботев (Пловдив) отбеляза много важен гол на чужд терен и

...
Ботев (Пловдив) отбеляза много важен гол на чужд терен и
Коментари Харесай

Ботев измъкна 1:1 като гост в Израел

" Ботев " (Пловдив) означи доста значим гол на непознат терен и реализира тъждество 1:1 като посетител на израелския " Бейтар " (Йерусалим) в първия мач от II квалифкационен кръг на Лига Европа. В реванша носителят на Купата на България ще семейства в Бургас на 20 юли и е задоволително да не допусне гол на ст. " Лазур ", с цел да се класира напред.

Тази вечер резултата на ст. " А Мошава " в Петах Тиква откриха домакините още в 11-ата мин. Разписа се бранителят Тал Хила с глава след неразчетено излизане на вратаря Иван Чворович при осъществяване на ъглов удар. Ценното попадение за " канарчетата " вкара Серкан Юсеин в 73-тата мин. с добавка след удар на Крум Стоянов.

Междувременно и двата отбора пропуснаха голям брой чисти положения, като в два от случаите Чворович се реваншира за грешката си първоначално. Най-чистите обстановки за „ Ботев “ пропиляха капитанът Тодор Неделев, който в 35-ата мин. изскочи самичък съвсем фронтално в наказателното поле, само че стреля около вратата от към 15 метра, и Тони Тасев в 72-рата, когато нахлу отдясно, освободи се, само че шутът му прати топката над напречната греда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР