Ботев Пловдив направи рокада в охранителната си фирма, която създаде

...
Ботев Пловдив направи рокада в охранителната си фирма, която създаде
Коментари Харесай

Ботев уволни шефа на охранителната си фирма, който е в ареста – смени го с отговорника на фен шопа

Ботев Пловдив направи рокада в охранителната си компания, която сътвори преди няколко месеца. Справка в Търговския указател демонстрира, че отпред на компанията „ Ботев гард ” ЕООД към този момент е Божидар Караджов. Той поема сдружението от Милен Стоянов, който е един от двамата задържани шефове за въоръжено ОПГ, което е изнудвало, било и  принуждавало фенове на Ботев. Стоянов и зам.-търговският шеф Въльо Петров са с непрекъснати ограничения – задържане под стража.

Новият шеф по сигурността на Ботев Пловдив – Божидар Караджов, до момента отговаряше за почитател магазина до стадион „ Христо Ботев ”, написа.  32-годишният мъж неотдавна се появи и във видео, оповестено от управлението на „ канарчетата ”.  В клипа Караджов декларира, че заема длъжността мърчандайзинг управител в Ботев (Пловдив), като се е занимавал и с продажбата на билетите.

Във видеото той споделя за случая с Илиян Филипов, който се е случил през лятото, само че фрагментите бяха оповестени едвам преди две седмици. На брифинг  членът на борда на шефовете Слави Микински разгласи, че видеото с Караджов е било непокътнато, тъй като той е мислил да заведе тъжба против Филипов в полицията. След това обаче той се е отказал по персонални аргументи, само че откакто видеото  стана обществено притежание той е получил и покачване от управлението на клуба.

Припомняме, че в клипа, който бе пуснат от управлението на Ботев, другият почитател, който се оплаква от принуждение против него, е Велизар Цолакидис. За него стана ясно, че е на общинска работа от години, само че не посещава работното си място. Цолакидис, който бе кандидат-кмет на „ Източен ” от партията на Георги Титюков, дава отговор за пожарогасителите и поддръжката в регион „ Тракия ”, само че никой не го е виждал.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР