Ботев (Пловдив) е напът да изгуби водещия си голмайстор Стивън

...
Ботев (Пловдив) е напът да изгуби водещия си голмайстор Стивън
Коментари Харесай

Ботев изпуска голмайстора си без пари

 Левски не сподели благосклонност и отупа Ботев Пловдив (видео)
Ботев (Пловдив) е напът да изгуби водещия си голмайстор Стивън Петков без пари. Нападателят има контракт с “Канарчетата ” до лятото на 2019 година. Това значи, че по-късно повече от месец той ще може да договаря с всеки клуб, който демонстрира интерес към него. На този стадий от управлението не са влезнали в контакт мениджъра му по отношение на възобновяване на договора, информира  “Тема спорт ”.

През лятото някогашният юношески национал имаше оферта от Полша. В канцеларията на клуба бе пристигнало предложение от вицешампиона на страната Ягиелония, който бе подготвен да брои към 100 хиляди евро за правата на тарана. Шефовете обаче отхвърлиха да се разделят с юношата на Левски, защото дни по-рано към този момент бяха продали другия си нападател Фернандо Виана в ОАЕ.

Петков дойде в Ботев през лятото на 2016 година, като от този момент до момента е изиграл 46 срещи във всички шампионати и е осъществил 27 гола. Ефективността на нападателя е впечатляваща, имайки поради ролята му на запаса в огромна част от мачовете. Този сезон той към този момент е с 6 попадения на сметката си в Първа лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР