Ботев (Пловдив) е на път да осъществи сериозен трансфер за

...
Ботев (Пловдив) е на път да осъществи сериозен трансфер за
Коментари Харесай

Ботев вади 1 млн. лева за звезда на ЦСКА

Ботев (Пловдив) е на път да реализира сериозен трансфер за мащабите на родния футбол, твърди Sportal.bg. " Канарчетата " са отправили оферта към сътрудниците си от ЦСКА 1948 за крилото Денислав Александров. Пловдивчани дават 1 милион лв. за 21-годишния футболист, считан за една от звездите в отбора на " алените ".
Александров мина в ЦСКА 1948 през зимата, когато " алените " се снабдиха с правата на юношата на Лудогорец. Крилото записа мощни игри за отбора от Втора лига напролет, само че футболистите на Петко Петков се разминаха с баражите за елита. През 2017 и 2018 година младокът игра за първия състав на " орлите " от Разград в плейофите от Първа лига. Денислав има срещи за юношеския и младежкия народен тим.
Настоящият му контракт с ЦСКА 1948 е до лятото на 2021 година. По-рано през този месец нашата медия заяви, че звездата на " алените " е попаднал в полезрението на наставника на Берое Александър Томаш, като заралии са се свързали с клуба от София, с цел да ревизират при какви условия ЦСКА 1948 ще се раздели със своя най-конвертируем състезател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР