Ботев обяви, че на Общо събрание на акционерите е увеличил

...
Ботев обяви, че на Общо събрание на акционерите е увеличил
Коментари Харесай

Ботев увеличава капитала, за да изчисти задължения към Зингаревич

Ботев разгласи, че на Общо заседание на акционерите е нараснал капитала на клуба, с цел да почисти отговорности към притежателя Антон Зингаревич.
Прочетете още
Вижте какво написаха от клуба:

Днес, 24 октомври, се организира Общото заседание на акционерите на ПФК Ботев АД. В дневния ред беше въпросът за увеличение на капитала на клуба.

Това решение бе взето единомислещо от всички участници в общото заседание. Увеличението на капитала ще разреши на клуба да изплати всички заеми към мажоритарния притежател, насъбрани през 2022 година и превърнати в капитал.

Антон Зингаревич: „ Всички наши дейности са ориентирани към стабилно развиване и устойчиво финансиране на клуба. Както споделих по-рано, клубът няма да има задължения и тази стъпка е за да извърша думата си. Всички направени от мен вложения ще останат в клуба и ще бъдат употребявани за развиването на Ботев. ”

Борис Гиздаков: „ Сдружение на ПФК Ботев беше и си остава благонадежден сътрудник на мажоритарния притежател в полза на нашия обичан клуб. Удовлетворени сме, че господин Зингаревич извършва отговорностите си, ориентирани към устойчивото развиване на клуба и изцяло поддържаме курса на Ботев към крепко финансово положение. ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР