Боталайф България ООД е основана през 2015 година с управител

...
Боталайф България ООД е основана през 2015 година с управител
Коментари Харесай

Botalife - 100 % натурални, чисти, студено пресовани масла и козметика

Боталайф България ООД е учредена през 2015 година с шеф Мила Георгиева. Мила е приключила МИО в УНСС. Работи 15 години в региона на рекламата, до момента в който един ден животът й се прекатурва и се сблъсква със сериозен персонален здравословен проблем, посредством който тя открива силата на етеричните масла и своята задача в живота, а точно да оказва помощ и подарява здраве на хората посредством мощната мощ на природата!

Запознай се с Botalife на пъстрия ни пролетен базар!

Етеричните масла са същността на растението и тя е формирана от потребни съединения, които могат да поддържат човешкото здраве по доста способи. Етеричните масла се получават от растения – цветя, листа, корени, кора по метода на парна филтрация, студено сплескване или екстракция с въглероден двуокис. За да бъде етеричното масло същинско, екстрактът би трябвало да се получи без потребление на химически разтворители, които утежняват качеството му!Качеството на маслата Botalife е потвърдено посредством надзор от упълномощени интернационалните лаборатории. Производствената технология изключва използването на каквито и да е химически добавки и модификатори. Маслата са съпроводени със документ за качество, публикуван от Министерството на храните в Турция.

Към момента под марката Botalife се оферират 66 типа етерични и 39 типа студенопресовани масла.Заповядайте на 18 май на щанда на Botalife и се запознайте онлайн с Мила Георгиева, която ще ви опише за целебните сили на растенията, ще се погрижи за вашата „ домашна аптека ” от натурални масла и ще ви даде персонален съвет какво е уместно за вас.

На място ще можете да си купите и новата книга „ Есенциалните масла – преоткритата опция за здраве ”. Тя е предопределена за необятен кръг читатели, в която ще намерите информация за етеричните масла на Botalife, тяхното богато многообразно приложение в живота ни и по какъв начин посредством тях да прибавим живот към годините си!Любовта, вложена във всяка една страница на тази книга, ще я трансформира в настолна книга за всички вас, и посредством нея ще извършите доста позитивни промени за своето здраве. Защото здравето е персонален избор!




Сайт: https://botalife-bg.com/
ФБ: https://www.facebook.com/botalife.bg/
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР