Бостън спечели с 3:2 срещу гостуващия Ню Джърси и записа

...
Бостън спечели с 3:2 срещу гостуващия Ню Джърси и записа
Коментари Харесай

Бостън записа 17-и пореден мач без поражение в редовното време

Бостън завоюва с 3:2 против гостуващия Ню Джърси и записа 17-и следващ мач без проваляне в постоянното време в Националната хокейна лига. Серията е най-хубавата за отбора от сезон от 1982/1983. Брад Маршан, Патрис Бержерон и Райли Неш се разписаха, а вратарят Туука Раск отрази 37 шайби за четвъртия пореден триумф на отбора. Майлс Ууд и Деймън Сивърсън вкараха за гостите, които паднаха за трети път подред.

Джонатан Друин се отличи с гол и две асистенции, а Монреал завоюва с 4:2 против Колорадо и прекъсна победната поредност от 10 мача на противника. Никола Деслорие, Алекс Галченюк, Брендън Галагър също се разписаха. Нейт МакКинън и Джей Ти Комфър вкараха за Колорадо, а Жонатан Берние отрази 36 удара, само че това не оказа помощ да бъде избегнато първото проваляне от 27 декември насам.

Картър Хътън избави всичките 25 удара и не позволи гол за повторно през сезона и за десети в кариерата си при триумфа на Сейнт Луис над Отава с 3:0. Брейдън Шен, Владимир Соботка и Владимир Тарасенко осъществиха за третата победа в последните четири мача на отбора.

Stretch, stride, stop and score. #OTTvsSTL pic.twitter.com/KTQpZVfev2
— NHL (@NHL) 24 януари 2018 година
Томаш Конечни вкара в 27-ата секунда на продължението, а Филаделфия завоюва с 3:2 в залата на Детройт. Гостите записаха четвърти пореден триумф и осми в последните си девет дуела.

The @NHLFlyers win it in @EASPORTSNHL OT for their fourth consecutive W.

8-1-0 in their last nine. pic.twitter.com/EQijdvebIy
— NHL (@NHL) 24 януари 2018 година
Носителят на купа " Стенли " Питсбърг надви над Каролина с 3:1. Жан-Себастиен Деа вкара първия си гол в лигата, след 76 секунди по-рано във втория интервал Доминик Симон беше изравнил резултатна за първенците. Джейк Генцел също вкара за четвъртата поредна домакинска победа на Питсбърг. Синди Кросби асистира за попадението на Симон и към този момент има 1079 точки с екипа на клуба, с което се изравни на второто място във безконечната класация с Яромир Ягър.

Яни Гурд се разписа в 1:45 минута на продължението, а водачът в НХЛ Тампа Бей завоюва с 4:3 над домакина Нешвил. Алекс Радулов се отличи с два гола и асистенция при безапелационния триумф на Далас с 6:1 над Флорида. Джак Айхел приключи с гол и три асистенции, а Райън О'Райли се разписа два пъти, с което помогнаха на Бъфало да разгроми Едмънтън с 5:0. Вратарят Робин Ленър избави 33 удара и записа втори " шътаут " за сезона и седми в кариерата си.

A sneaky steal led to an @EASPORTSNHL OT winner for the League-leading @TBLightning. pic.twitter.com/Po2G4ln8rF
— NHL (@NHL) 24 януари 2018 година
Луи Ериксон приключи с два гола и асистенция, а Ванкувър разгроми Лос Анджелис с 6:2.

Анахайм вкара четири пъти в първия интервал при триумфа с 6:3 над Ню Йорк Рейнджърс.

Doesn't mind if he does – @AdamHenrique with the shorty. #NYRvsANA pic.twitter.com/72Zh5TasFD
— NHL (@NHL) 24 януари 2018 година
Лас Вегас остана на върха на Запад след победа с 6:3 над Кълъмбъс. С два гола се отличи Вилям КАрлсон, а Марк-Андре Флюри направи 29 спасявания.

Брайън Литъл вкара второто си попадение в 18-ата секунда на продължението, а Уинипег надви с 5:4 над Сан Хосе.

A back and forth game that saw the @NHLJets taking it in @EASPORTSNHL OT just 18 seconds in. pic.twitter.com/aIz9haBxQA
— NHL (@NHL) 24 януари 2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР