БОСТЪН (АП) — Джейсън Тейтъм вкара 31 точки в сряда

...
БОСТЪН (АП) — Джейсън Тейтъм вкара 31 точки в сряда
Коментари Харесай

Селтикс откриват голяма преднина, удържат да победят Бъкс без Янис, 122-119

БОСТЪН (АП) — Джейсън Тейтъм вкара 31 точки в сряда вечерта, с цел да помогне на Бостън Селтикс да завоюват седмия си следващ мач, като се възползват от отсъствието на двукратния MVP Янис Адетокумбо, с цел да победи Милуоки Бъкс със 122-119.

Пейтън Причард добави 19 точки и шест битки от пейката за Бостън, вкарвайки 10 точки през втората четвърт — толкоз както имаше Милуоки като тим. Той също по този начин сграбчи четири битки във втория, в това число нападателен ръб, който лиши на Брук Лопес, състезател с цялостен фут по-висок.

Дерик Уайт имаше 23 точки и осем асистенции, до момента в който Джейлън Браун приключи с 21 точки и осем дъски за Бостън.

Деймиън Лилард вкара 32, в това число тройка в последната секунда. Боби Портис имаше 24 точки и 15 битки за Бъкс, които завоюваха две следващи победи.

Въпреки че мачът беше дуел на водачите в дивизията на Източната конференция, Селтикс имат преимущество от 11 мача пред втория подложен Бъкс в конкуренцията за преимущество на домашния корт. Всякакъв различен сок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР