БОСТЪН (AP) – Когато собственикът на Бостън Селтикс Уик Гроусбек

...
БОСТЪН (AP) – Когато собственикът на Бостън Селтикс Уик Гроусбек
Коментари Харесай

Телевизионна комедия „Разширено семейство“, взета от реалната връзка на собственика на Селтикс, съпругата и нейния бивш

БОСТЪН (AP) – Когато притежателят на Бостън Селтикс Уик Гроусбек почувства, че животът му може да бъде причина за телевизионна комедия, той знаеше къде да се обърне: Неговия другар Том Вернер, притежател на Ред Сокс и ефирен деец, който стоеше зад мегахитове като „ Шоуто на Козби “, „ Роузън “ и „ Това шоу от 70-те “.

The резултатът е „ Разширено семейство “, чиято премиера е по NBC в събота вечер (20:00 ET, след футбола) с присъединяване на Джон Крайър („ Двама мъже и половина “), Доналд Фейсън („ Scrubs “) и Абигейл Спенсър („ Анатомията на Грей “ ”, „ Костюми ”) в любовен триъгълник, основан на динамичността в действителния живот, развила се сред Гроусбек, новата му брачна половинка и нейния някогашен брачен партньор – цялостен живот почитател на Селтикс.

„ Той я погледна като: „ В Нова Англия има милион момчета, с които бихте могли да се срещате “, сподели Вернер, който съветваше тримата при създаването на шоуто и се причисли към тях като изпълнителен продуцент. „ Какво ще кажа на приятелите си? “

Последвалите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР