Босът на Селтик Брендън Роджърс каза, че се посмя“ на

...
Босът на Селтик Брендън Роджърс каза, че се посмя“ на
Коментари Харесай

Босът на Селтик Роджърс се „посмя“ с журналиста, на когото направи коментар „добро момиче“

Босът на Селтик Брендън Роджърс сподели, че се „ посмя “ на разногласието за сексизъм поради коментара му „ положително момиче “ с журналиста

Роджърс сподели, че е „ тъжен “ от реакцията, до момента в който спортният кореспондент на BBC Шотландия, на който направи коментара, Джейн Луис, сподели, че има вяра, че той не е желал да обиди и тя не е взела всяко нарушаване.

По време на радио изявление на BBC Sportsound след успеха на Селтик с 3-1 против Мадъруел в неделя, Роджърс беше чут да споделя „ положително момиче “ след редица въпроси от госпожа Луис.

 

Мениджърът на Селтик сподели на конференция на Селтик Парк във вторник: „ Говорих с Джейн. Тя не беше афектирана. Посмяхме се за това, тя ще продължи да ми задава неуместни въпроси, сигурен съм. Но аз я виждам всяка седмица и имаме положителни връзки, както имам с множеството хора в живота ми, без значение дали това е професионално или обществено.

„ За страдание за мен, в този момент в обществото ние или търсим да обидим или намерете нещо, което е обидно, с цел да опитате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР