Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че ще подкрепи президента

...
Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че ще подкрепи президента
Коментари Харесай

Босът на Лудогорец: Кандидатурите на Наско и Любо са абсурдни! Кръгът Царско село е зад тях

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че ще поддържа президента на БФС Борислав Михайлов, ако актуалният началник на футболната ни централа реши още веднъж да се кандидатира за поста. Бизнесменът не приема насериозно информациите за възможни кандидатури на Наско Сираков и Любослав Пенев, като ги дефинира за “абсурдни”.

“Твърдо ще поддържа Борислав Михайлов, в случай че реши още веднъж да се кандидатира за президент на БФС. Другите две имена - Любослав Пенев и Наско Сираков, са неуместни. Ако можете, кажете ми през последните 7-8 години къде са били управници те? Извинявайте, но ръководителят на футболния съюз би трябвало да е престиж, да, само че би трябвало да има и визия, идея за нещата, да е основал, построил нещо в живота си”, безапелационен е Домусчиев.

“Вижте Борислав - тази база в Бояна е напълно негова заслуга. Михайлов обезпечи земята от държавното управление, а по-късно и финансирането. Боби е приет и в УЕФА, където го преизбират не за първи път. А там, да знаете, елементарни хора няма”, добави още босът на “орлите”.

“Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът “Царско село” и избрани президенти на клубове, естествено. Все отново не сме паднали от Марс. Нека има кандидатури, само че хората да бъдат с качества, да имат избрани достижения, на база на които делегатите да изберат най-хубавия. Това, че си бил добър футболист, нищо не значи. Матеус да не би да е добър треньор или управител?”, запита за край Домусчиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР