Боряна Калейн спечели трети бронзов медал от Европейското първенство по

...
Боряна Калейн спечели трети бронзов медал от Европейското първенство по
Коментари Харесай

Боряна Калейн спечели трети бронзов медал в Баку

Боряна Калейн завоюва трети бронзов орден от Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку. Българката направи отлична лента и с резултат от 19.750 завоюва третото си отличие по-късно от отборното през вчерашния ден и на топка по-рано през днешния ден.

Очаквайте детайлности в спортната емисия вести на Българска национална телевизия!

 © Архив/БГНЕС
Първите две места още веднъж бяха извоювани от рускините. Дина Аверина (20.400) и Александра Солдатова (20.300) единствени получиха оценка над 20 и си разпределиха златния и сребърния орден.

Това беше и последното съревнование от Европейското в Азербайджан, откъдето си тръгваме с три бронзови медала. Вчера българският тим в състав Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова и отбор девойки (Яна Момчилова, Карина Димитрова, Жанина Георгиева, Александра Кьосева, Маргарита Василева и Моника Заркова) приключи трети в отборното съревнование.

Днес Боряна Калейн добави и другите две оценки, като на топка тя реализира резултат от 21.800 при към този момент упоменатата оценка от 19.750 на лента. Катрин Тасева и Невяна Владинова записаха по едно четвърто място в самостоятелните дисциплини. Капитанката Владинова получи 20.700 точки на обръч, до момента в който Тасева 21.150 на бухалки.
 Силно начало за гимнастичките ни на обособените уреди в Баку Силно начало за гимнастичките ни на обособените уреди в Баку
Силно показване на самостоятелните ни гимнастички на Европейското състезание в Баку. Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова се класираха за...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР