Борнемут на два пъти се връщаше в мача с Брайтън

...
Борнемут на два пъти се връщаше в мача с Брайтън
Коментари Харесай

Голово равенство в първия мач от Висшата лига за 2018 г.

" Борнемут " на два пъти се връщаше в мача с " Брайтън " и в последна сметка измъкна тъждество 2:2 в първата среща от новата 2018-а година във Висшата лига.

Антъни Нокер и Глен Мъри извеждаха домакините в резултата, а " Борнемут " стигнаха до 1:1 с гола на Стив Кук с глава и за 2:2 на Калъм Уилсън през второто полувреме.

След този резултат двата тима остават съседи във втората половина на класирането - " Брайтън " на 12-о място, а " Борнемут " на 13-о с 2 точки по-малко.

Още в петата минута домакините откриха резултата, откакто Хосе Искйердо проби от ляво и пусна успоредна топка на голлинията. На задна греда я посрещна Антъни Нокер, който с едно придвижване я прати в мрежата.

Но в 33-ата минута Стив Кук с глава изравни. Джонатан Айб центрира от корнер на първа греда, няколко футболисти скочиха за високата топка, само че със задната част на главата си Кук я уцели и тя с парабола влезе в далечния горен ъгъл.

Глен Мъри за повторно изведе домакините напред три минути след началото на второто полувреме, като още веднъж Искйердо блесна с остроумен пас. Джордан Айб по-късно удари греда за " Борнемут ", а по-късно съотборникът му Марк Пю тества качествата на вратаря Мат Райън. На другата врата Асмир Бегович попречи на Искйердо с изключение на двете асистенции да вкара и гол.

Но крайното 2:2 фиксира Уилсън в 79-ата минута след необикновено меле в наказателното поле на домакините.

След мощния старт на сезона, " Брайтън " има единствено една победа от 4 ноември насам, само че днешното им показване вдъхва очаквания, че още веднъж ще могат да се изкачат нагоре в класирането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР