Борисов предъвка стари опорки. Станахме свидетели на една масова терапия,

...
Борисов предъвка стари опорки. Станахме свидетели на една масова терапия,
Коментари Харесай

"Борисов е в глуха защита"

„ Борисов предъвка остарели опорки. Станахме очевидци на една всеобща терапия, бяха събрали хора от цялата страна, с цел да му ръкопляскат и да му укрепят егото, тъй като явно губи непоклатимост и връзка с действителността. Борисов нямаше послания по тематиките, които митингът слага “, коментира пред БНР Христо Иванов от „ Демократична България “. " Искаме не просто оставката на Борисов, не просто оставката на Гешев, а искаме дълбока конституционна промяна на прокуратурата. Борисов няма какво да ни кани, от дълго време обществено сме оповестили какво желаеме. Ние знаем, че той в никакъв случай няма да посмее да влезе в тази тематика, тъй като прокуратурата незабавно ще го употребява с мотив, че си прави работата и ще го покаже в белезници. В момента го държат на трупчета “.

„ Премиерът създаде огромната вест, че е подготвен да се отдръпна от ръководството, само че държавното управление да остане да работи с Народното събрание поради кризата… Доста апатична изглеждаше реакцията на актива на ГЕРБ. Партията е в ступор “, заяви пред БНР доцент Иво Инджов , академични учител и специалист по политически връзки. „ Наследникът на Борисов ще бъде посочен от самия Борисов. Що се отнася до имената, можем да спекулираме по тематиката. Томислав Дончев би могъл добре да комуникира и с митинга, и с Българска социалистическа партия, и с президента. Дори да се стигне до този вид, митингите ще продължат “.

„ От словото на Борисов и отвън словото на Борисов разбрах, че той няма желание да прави нищо друго, с изключение на, изпадайки в глуха отбрана, да пази няколко доста скъпи за него неща. Първото по значимост е да не изпусне и други сходни покупко-продажби, които е подготвил, сходно на тази на „ Виваком “. И не по-малко значима цел – да не изпусне шанса той самичък да си провежда избори, а да не ги управлява различен и да подсигурява честност на тези избори. Той се опасява от това. Всичко останало към този момент е изгубено за него. „ Никой в България не има вяра, че Борисов може да направи почтени избори, тъй като ръководството му не е такова “, разяснява Арман Бабикян от т.нар " Отровно трио ". Той назова ръководството на Бойко Борисов  " политика на матрьошките "  и добави, че държавно управление, отпред на което няма да стои Борисов е " все едно някой да повярва, че Движение за права и свободи се ръководи не от Ахмед Доган, а от следващия назначен за водач на Движение за права и свободи. " Под никаква форма никой няма съображение да има вяра на Борисов, затова всички сходни хвърляния на пари към обособени гилдии, с цел да млъкнат, или пък бутафорни смени на министри – няма естествен човек, който да има вяра, че един деспот е станал по-красив, просто тъй като е в отпуск “, акцентира Арман Бабикян.

„ Видяхме следващата нелепост от страна на ГЕРБ. Ясно е какво желаят хората – оставка на целия кабинет и предварителни избори, а не подправено стесняване на Борисов и оставане на същите нарушители във властта. Хората желаят пускане на чисто. Проблемът на ГЕРБ със служебния кабинет е, че няма да могат да си създадат комфорта с подправени избори ", смята  Тошко Йорданов, зам.-председател на партия „ ИТН “ . „ Членовете на „ ИТН “ са на митингите, само че не развяват партийното знаме. Ние сме жители сега. В момента има прочувствено въстание на гражданското общество против мафията, която ръководи страната “.
" Какво значимо разбрах от 55-те минути агитация, която изтече по всички канали за информация откъм Тех-парка:

1. Трансферите на фрагменти сред Движение за права и свободи и ГЕРБ са тяхна горделивост.
2. Бойко Борисов ще подаде оставка, само че ГЕРБ ще създадат нов кабинет дружно с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.
3. Христо Иванов очевидно ги тормози най-вече, тъй като присъстваше в изявленията на съвсем всички говорещи. ", написа в профила си кметът на регион Слатина Георги Илиев  от Демократична България.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР