Борисов ги изпързаля по стара схема, а те като наивни

...
Борисов ги изпързаля по стара схема, а те като наивни
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Борисов изпързаля „Продължаваме Простотията“ по стара схема, а те като наивни камилчета се хванаха

Борисов ги изпързаля по остаряла скица, а те като наивни камилчета се хванаха. Лъснаха им всички далавери, обири и калинки в системата. Такъв разбор прави на ставащото сега на политическия фронт Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

ГМР още веднъж стартира да се разпорежда!
Спомням си времето на митингите преди три-четири години. Когато Борисов, трептящ правеше лайфове от незнайни дестинации пред икони и се кълнеше какъв брой доста е направил за народа и общо взето единствено се надяваше да отърве кожата. Покри се, а американските му господари му дадоха обещание да го изперат.
Много хора си мислеха, че със зло, могат да прогонят зло. Избраха цялостните простаци от Продължаме Простотията с вярата те да спрат корупцията на ГЕРБ и да арестуват Борисов. Е, арестуваха го и го пуснаха след няколко часа. И започнаха да крадат съвсем колкото ГЕРБ /да крадат също толкоз или даже повече, е на практика невъзможно/.

Оказаха се и цялостни малоумници. Борисов ги изпързаля по остаряла скица, а те като наивни камилчета се хванаха.

Лъснаха им всички далавери, обири и калинки в системата. И хората започнаха да не помнят калинките на ГЕРБ, кражбите от автомагистралите, от публичните поръчки, терорът, пребиването на младежите зад стълбовете на Министерски съвет. Дори европейските и международни водачи, които по едно време се държаха с Борисов като с скверен, през днешния ден още веднъж гордо се фоткат до него.

Безспорно е, че Борисов е добър състезател в политиката или най-малко има доста положителни учители и треньори в това отношение.

И ето го – още веднъж ръси „ бисери “, дава директиви, присъди, решения. И мисирките още веднъж пърхат към него, а никой не смее да му каже в очите какво мисли за него.
И знаете ли за какво е това? Заради един пестник. Стари офицери и ловци са ми казвали, че когато извадиш нож или меч, те би трябвало да се употребяват. Ако не ги използваш, губиш. Та в тоя ред на мисли, вдигнатият пестник, в случай че не се употребява, се връща като бумеранг. За едни митинги приказвам. Които бяха овладяни, следени и яхнати. И вследствие на нашата липса на мисъл тогава, в този момент още веднъж получаваме Борисов. Явно ще би трябвало да чакаме също като Гешев да го принудят външни сили да се отдръпна. Не, че ще пристигна някой по-читав.
А какъв брой еуфория имаше тогава по площадите и по какъв начин вярвахме, че можем да махнем крадците от политиката!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Всички българи ще си платим тези три години с големи заеми. Заради 3 година опит, който вие вършиме.Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание, напомня SafeNews.

Мисля че доста хора, които видяха по какъв начин са се възползвали от властта сътрудниците, не всички, огромна част от тях обаче, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии, виждам какво вършат ГЕРБ. Днес в Закона на защитата се реализират неща, уповавам се да го поддържат всички. Трябва да се навакса в енергетиката, с цел да се изпълнят обещанията, които дадохме на миньорите, във връзка с армията, във финансите се надявам Спецов и тези, които се занимават с приходите да дадат всичко от себе си да наваксат изоставането “, съобщи Борисов.

В щаба за изборите всички ще приветстваме решението Гвоздейков да го оглави, с цел да се проведат почтени избори. Кой правил чадър? От опита си на основен секретар ще кажа, че обменът идва при основния секретар и се предава на службите и на прокуратурата, отговорих ли ви на въпроса за чадъра. Този сигнал не отива при портиера “, сподели Борисов.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР