Борисов даде обяснение и откъде според него идват атаките и

...
Борисов даде обяснение и откъде според него идват атаките и
Коментари Харесай

Радев ме следи с дрон, трябваше да ме снимат гол


Борисов даде пояснение и от кое място съгласно него идват офанзивите и коя е повода за тях:

„ Станахме неуместни, тъй като извадихме България от една орбита и я пратихме в същинската евроатлантическа общественост с придобиването на новите самолети “.

„ Президентът Радев си разрешава да подвига дрон и да ме снима. Твърдя, че той ме следи с дрон ".

„ И като кажа на защитата, че ще го смъква този дрон, те отиват, споделят му, и той го прибира. Докарва ми го пред входа, на терасата, и то доста пъти. Той мина всевъзможни граници. Прокуратурата да извика НСО и да ги пита “.

„ Идват избори и някой желае служебно държавно управление “.

" Българска социалистическа партия изостават с 10 % и съгласно алените социологически агенци, и това значи, че би трябвало да се убие флагаманът Борисов и да се разпилеят през Цветанов, втори, трети ГЕРБ. Това е задачата на цялото упражнение ".

" Имам да вкарам страната в банковия съюз и в еврозоната. Имам доста значими задания за юли ".

" Няма да ме принудят да се превивам и да пребивавам в боязън! ".

" Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм безплоден. Като се ядосам - хората са чули доста неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой ".

„ Само малко момче липсваше в спалнята “.

„ Чия друга спалня е забавна? Защо са ме снимали увит? Да ме бяха снимали гол, аз дремя гол “.

„ Притеснен съм, тъй като, когато дремя, съм безсилен “..

" Колко избори е печелила тази партия, която виждате?! Видяха, че с избори не може да ни бият, тъй като единствено с тези неща, които изброих, със 100 години напред. Подреждат, инсталират, вършат и костват, има цели звукозаписни студиа създададени. Всеки мой другар, всички са с 20 години с мен, и да кажат дали пия. Негодници такива! Не лизвам! Всички знаят това! ".

„ Това ли е демокрацията - да ме спимат по какъв начин дремя?! Това ли е демокрацията? “.

„ Може ли да ме снимат в спалнята и след това да си махат фотографията. С тази фотография демонстрират, че всички това е нагласено. Това е тъкмо по евроизборите. Дали мои съпартийци са го създали, оставам на прокуратурата да проверява. Оставаше единствено да има и едно малко момче до мен и отсам да се хвърля. Компромати и операции. Всеки ден предупреждавах за това. Когато създадеш компромат, в учениците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е написано, че би трябвало да създадеш подобен компромат, с който би трябвало да отвратиш, този, който го гледа - от себе си “.

„ Аз...тази спалня... ето, Бенатова е жива и здрава. Дойде, снима цялата спалня, прави изявление там преди време. Всички знаят какво има в нея “.

„ Преди ходех с автомат, в този момент ще си взема револвер. От през днешния ден ще дремя с револвер “.

„ НСО ме осведоми, че от Китай са му подарали дрон и той си го кара и си гледа “.

„ Заплахите идват не от какъв да е, а от президента. Този, който би трябвало да е обединителят на нацията. Този, който беше махленски. И в този момент, с цел да не е единствено той да е в калта, дай да ме вкарате и мене “.

„ Опитаха се да ме скарат с Цвета. Тя знае какъв брой я обичам и почитам и е от дребното, които се кара с мен. Очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация “.

„ Няма да ме принудят да пребивавам в боязън и да се превивам. Не съм се гърчил пред никой “.

" Защо да държа такива пари в шкафа, като имам сейф за това?! ".

" Това е спалнята ми. Но тя е била и при Станишев, и при Орешарски “.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР