Борис Солтарийски рискува да изгуби младата си съпруга Аделина! Борис Солтарийски

...
Борис Солтарийски рискува да изгуби младата си съпруга Аделина!
Борис Солтарийски
Коментари Харесай

Развеждат ли се Борис Солтарийски и съпругата му: Аделина проговори и разкри истината

Борис Солтарийски рискува да изгуби младата си брачна половинка Аделина!
Борис Солтарийски се развежда. Вокалистът в шоуто на Слави е на път да се раздели с красивата си брачна половинка. Аделина, която одобри семейството му и към този момент е Солтарийска го заплашила, че ще подаде молба за анулиране на брака.
Причината била мъчителната ревнивост на музиканта. Той непрестанно я упреквал, че не му е правилна и даже й правил забележка за какво този или оня я поглеждал. Това по този начин нагнетило конюнктура, е свободолюбивата красавица го заплашила, чбе ще подава молба в съда. И ще се разведе с него по бързата процедура, написа Слава.

Борис Солтарийски мина през олтара с неотразимата хубавица Аделина Димитрова, към този момент Солтарийска при започване на предишния август. Малко по-късно се роди и сладката им дъщеричка. Двамата се срещнаха около един от плановете на гологлавия шоумен „ Умна и красива ”. Там Ади не сграбчи първото място, ноСлави Трифонов незабавно я видя и й предложи работа в шоуто.
Хубавицата водеше гостите в студиото и съгласно първичния слух имала алъш-вериш с шефа си. По същото време бъдещият й брачен партньор също й бил хвърлил око и откакто Слави Трифонов вдлъбнат по някогашната си към този момент възлюбена Мартина Огнянова на Борко му се отворил парашута. Въпреки слуховете, че до женитба се е стигнало, тъй като Аделина забременя с първото им дете, двойката беше щастлива и преди този момент.

Борис Солтарийски изцяло се промени, откакто стана фамилен мъж. Певецът, който бил много разпуснат като ерген в този момент през глава бързал за дома си, при фамилията, не могат да го познаят и сътрудниците му. Аделина Солтарийска съумя да трансформира безконечния плейбой в уталожен брачен партньор и татко, който милее за фамилното огнище.
Заради предходните се забежки той не вярвал на брачната половинка си и непрестанно я подозирал, че му поставя рога. Това обаче въобще не се харесвало на хубавицата и тя съществено се заканила да се разведе, в случай че издевателството продължава. Дори му сложила ултиматум или да се поправи, или повече тя няма да е негова, разкрива непосредствен до двойката, писа bradva.bg.

Малко по-късно и самата Аделина проговори за брака си с Борис Солтарийски!
Чаровната брачна половинка на Борис Солтарийски – Аделина Солтарийска отхвърли слуховете за бракоразвод. От известно време интензивно се шушука, че Боцко и тя са развалили дослука и са пред разлъка. Това обаче се оказа неистина, а благоверната половинка опроверга мълвата.
„ С Борис сме дружно, не сме се разделяли ”, сбита е брачната половинка на музиканта. Знаем, че Борис Солтарийски и Аделина се срещнаха преди години в „ Шоуто на Слави “, където тя се беше явила на кастинга за „ Умна и красива “. След това Слави я хареса и я взе на работа зад кулисите.
Красавицата обаче от дълго време е напуснала екипа на Дългия. Желанието й е да се занимава със лична фешън линия, написа вестник „ България през днешния ден “.

И въпреки Солтарийска постоянно да се появява по долни дрехи по кориците на списанията, мъжът й няма нищо срещу и непознати мъже да се радват на стройното й тяло.
Двамата имат една дъщеричка и обратно на слуховете, се схващат отлично. Припомняме, че през годините за брака им се изписаха какви ли не неща – изключително за изневерите на Борис.
Напоследък обаче той не е в полезрението на медиите – може би, тъй като остарява или просто към този момент не е на върха на славата си. Това несъмнено е благополучие за брачната половинка му, която от дълго време е декларирала, че желае да живее живота си безшумно, умерено и надалеч от любопитни погледи.
Инфо:  kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР