Борис Христов, който достигна до третото място в Гласът на

...
Борис Христов, който достигна до третото място в Гласът на
Коментари Харесай

Борис Христов от Гласът на България: В Южна Африка те гледат подозрително, когато кажеш, че постиш за Коледа

Борис Христов, който доближи до третото място в " Гласът на България ", гостува със своята брачна половинка Мари Десуарт в студиото на Би Ти Ви.

„ Честита Коледа и цветущ празник на всички именици! Между другото, в Южна Африка на Коледа не се пости. Там се яде доста месо и те гледат съмнително, когато кажеш, че постиш “, показа Борис, който среща Мари преди 12 години на транспортен съд.

Тя е трябвало да се качи на различен транспортен съд, само че се е наложило да замести болна колежка. Корените на Мари са от Нидерландия, от семейство на фермери. Детето им Виктор е на три години и половина, само че към този момент приказва три езика – британски, български и африканс.

„ Виктор ми даваше доста сили по време на " Гласът на България ". Изобщо предаването ми донесе доста религия и страсти. Отвори ми врата, която другояче цялостен живот щеше да е единствено открехната “, добави музикантът, който в този момент съвсем всеки ден има театрална изява.
свързани новини26803на 12.12.20215726на 01.12.2021
Неговата първа авторска ария към този момент е записана. Подготвя и различен план, за който ще научим в края на февруари.

В края на диалога Борис призна, че споделя на Мари „ Обичам те! “ посредством песента на Били Джоел " Just the Way You Are ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР