Борис Джонсън планира да похарчи 100 милиона паунда за светкавична

...
Борис Джонсън планира да похарчи 100 милиона паунда за светкавична
Коментари Харесай

Борис Джонсън рекламира Брекзит без сделка за 100 млн. паунда

Борис Джонсън възнамерява да похарчи 100 милиона паунда за светкавична рекламна акция, с която да приготви Англия за Брекзит без договорка, написа в. " Телеграф ". Според изданието това ще е най-голямата рекламна акция от Втората международна война насам. Средствата ще бъдат изхарчени за билбордове, реклама по радиото и малкия екран през идващите три месеца.
В неделя новият английски министър председател е наредил на министрите да работят стремително по подготовката на Брекзит без договорка. Предвидени са всекидневни брифинги за напредъка в подготовката, които ще се организират в държавната зала Cobra briefing room – място, което нормално се употребява за координирани реакции при изключителни обстановки.
Към момента държавното управление работи по хипотезата, че страната ще напусне Европейския съюз без съглашение.
Планира се по време на акцията да бъдат разпратени брошури на 27 милиона семейства, ще има и голям брой клипове по малките екрани и в интернет.
Още преди дефинитивно да бъде утвърден за нов министър председател, Джонсън разгласи, че ще извади Англия от Европейски Съюз на 31 октомври, даже и без договорка.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР