Борис Джонсън нападна водещата политика за тютюнопушене на Риши Сунак

...
Борис Джонсън нападна водещата политика за тютюнопушене на Риши Сунак
Коментари Харесай

Предложението на Сунак за забрана на тютюнопушенето е „безумие“, казва Джонсън

Борис Джонсън атакува водещата политика за тютюнопушене на Риши Сунак като „ безумство “, до момента в който подлага на критика положението на Консервативната партия на събитие в Канада.

Говорейки на заседание на консерватори в Отава, някогашният министър председател на Обединеното кралство допусна, че на партията му липсва „ динамизмът “ на канадските й сътрудници, които наподобява са на път да завоюват идващите избори.

Говори се, че в Уестминстър, че господин Джонсън може да се върне към акцията на общите избори тази година в опит да съживи резултатите на консерваторите в анкетите, изключително в „ Червената стена “ в Северна и Средна земя.

Но неговият мнения на Канадската конференция за мощна и свободна мрежа в сряда вечер наподобява направиха тази вероятност по-малко евентуална, защото той подлага на критика политики, които се организират „ в името на консерватизма “.

Той сподели: „ Ние сме, като цяло в интерес на свободата и това е онази единствена англосаксонска концепция за независимост, която съгласно мен сплотява консерваторите или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР