Борис Бонев, който няма да е председател на СОС след

...
Борис Бонев, който няма да е председател на СОС след
Коментари Харесай

Борис Бонев призова да го изберат за председател на СОС, а ако не се справи - да го сменят

Борис Бонев, който няма да е ръководител на СОС след двата несполучливи вота през днешния ден, насочи апел към останалите групи в локалния парламент да му дадат заем на доверие за поста, пък в случай че не се оправи – да го сменят. 

„ Най-голямата група би трябвало да носи отговорността за ръководството на София. Призоваваме другите групи да ни дадат този заем на доверие. Ако не се оправим с това, постоянно може да се избере и различен ръководител на Общинския съвет “, разгласи Бонев пред публицисти.

Той удостовери, че решението на ПП-ДБ-СС е неговата номинация да бъде издигната и няма да „ позволен опити за интриги да им повлияят “.

Бонев ще търси поддръжка у всички политически групи като изрази вяра „ идващото съвещание да няма още веднъж партийни повели да не се гласоподава “.

Той изясни, че нямал желание да си изпраща поздрави с Бойко Борисов

„ Надявам се поради сигналите, че е поел на на ръчна скорост ръководството на групата на ГЕРБ в столичния съвет да призове за нужния разсъдък. Хората са ни избрали да работим, а не да политиканстваме тук. Ще беседваме “.

На въпрос за обжалването на вота от първия тур в р-н „ Банкя “ общинският консултант съобщи:

„ При преразглеждане на броя бюлетини при някоя от секциите  тези два гласа могат да бъдат открити “, решително сподели Бонев.

Припомняме, че откакто ЦИК анулира машинния избор два дни преди провеждането на първи тур на локалните избори, в Банкя разликата сред претендентите на „ Възраждане ” Антон Бранков и на ПП-ДБ-СС Георги Атанасов беше единствено 2 гласа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР