БОРИС АНГЕЛОВКАНСПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19 МИНУТИВнучката на Елвис Пресли се

...
БОРИС АНГЕЛОВКАНСПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19 МИНУТИВнучката на Елвис Пресли се
Коментари Харесай

Внучката на Елвис и синът на Дензъл са звездите на Кан 2018

БОРИС АНГЕЛОВ
КАН
СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19 МИНУТИ

Внучката на Елвис Пресли се обрисува като огромната звезда на 71-ото издание на фестивала в Кан, който се открива тази вечер. Рили Кио, изгряла преди години като модел на Долче и Габана, взе участие в 2 от най-коментираните министър председатели на Кроазет. Идния понеделник тя излиза на екрана в основната роля при завръщането на изгонения от Кан за профашистки изявления Ларс декор Триер с Къщата, която Джак построи. Филмът споделя за сериен палач – нещо като съвременен Джак изкормвача, а посредством него се завръщат позабравените звезди Ума Търман и Мат Дилън. Другият филм на внучката на Елвис, още веднъж с централна роля, е Под сребърното езеро и още веднъж е кримка – разплитане на ликвидиране на милиардер и похищение.

Също в жанра е и огромният пробив на сина на легендата Дензъл Уошингтън – Джон Дейвид се появява в оповестения за един от най-очакваните филми на годината от сп.Ролинг Стоун - Черен в КуКлуксКлан на Спайк Лий. Наследникът на прочут татко влиза в кожата на ченге от Колорадо Спрингс, което се намърдва в пронацистката организация.
Мистерии изпълват и кино лентата, с който тази вечер в Гранд Театър Люмиер се открива фестивалът.

Пенелепе Крус и Хавиер Бардем се завръщат

в светлините на прожекторите с един безусловно и в метафоричен смисъл фамилен филм, наименуван Всички знаят, за фамилия, която се прибира от Буенос Айрес в Испания и стартира откриване на секрети и загадки.

Гейтематиката, напълно съгласно Истанбулската спогодба, също е необятно застъпена в програмата на Кан – френските филми Удоволствие, обич и спринт е за мъже, а Нож в сърцето е за дами, като основната героиня е продуцентка на порно. Има и Голямото къпане - за тим на синхронно плуване, само че от над 40-годишни мъже с локалната звезда Матйо Алмарик.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР