Борил, синът на звездата Асен Блатечки, тотално засенчи баща си

...
Борил, синът на звездата Асен Блатечки, тотално засенчи баща си
Коментари Харесай

Синът на Блатечки го засенчи по артистичност и успя да го надприказва

Борил, синът на звездата Асен Блатечки, тотално засенчи татко си в общата им поява в „ Преди обед ” по bTV. Актьорът пристигна в първото издание на предаването с цел да готви пълнени чушки по рецептата на майка си, само че това, че докара детето си и кучето си Арис в студиото, направи същинското шоу.

И мама, и тате ме нервират, призна искрено Борил. А след това получи потупване зад врата от Асен. И отговори... Младежът успяваше да надприказва татко си.
                             

Когато Асен сподели, че е получил страхотни маратонки като коледен подарък, Борил незабавно го репликира: „ Ама в този момент не е с тях ”.

Шеф Веси Цурбрюг попита артиста дали е сготвил нещо от празничното меню, а синът му незабавно взе думата и разяснява: „ Не, аз му сготвих! Направих му една питка, която наподобява на мечок. Само тесто, аз трябваше да го оформя и го слагаме във фурната ”, изясни оправния Борил. Оказа се, че с изключение на да прави питка, момчето може единствено да сготви и паста, написа Вихрогон.

Борил самичък си спретна разядка с домати, чушки и чесън. И пожела: „ Аз се надявам всички хора да са щастливи, да не са лакоми за пари, а да са признателни ”, сподели Борил.

„ Браво бе ”, възкликна Асен Блатечки откровено удовлетворен от сина си.
 
                             

Борил издаде, че под елхата за него е имало огромна изненада – „ Лего “ за Спайдърмен.

„ Събрахме се с другари на празника, цялостна къща. За новата година си поисквам да спрат простотиите и войните, хората да са спокойни и да се радват на същинските, дребните неща “, сподели Блатечки.

Той разкри, че щерка му Катерина от първата му жена се е прибрала за празниците от Лондон, където учи архитектура. „ Сигурно спи още “, отговори Асен, запитан какво прави в този момент щерка му. „ Поспаланка “, пошегува се Борил със сестра си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР