Борецът Кирил Милов се чувства в добра форма и вярва,

...
Борецът Кирил Милов се чувства в добра форма и вярва,
Коментари Харесай

Кирил Милов пред БНТ: Отивам за златен медал на европейското първенство

Борецът Кирил Милов се усеща в добра форма и има вяра, че ще се завърне към най-хубавите си резултати на идните шампионати.

Олимпийската година за най-хубавите борци на Европа стартира с континенталния шампионат в румънската столица Букурещ (12-18 февруари), като конкуренцията ще бъде излъчена.

" Доста добре се усещам, поради счупването на крайници. Възстанових се и ходя на европейското състезание, с цел да ревизира до каква степен съм стигнал. Не е хубаво един състезател да няма публично съревнование една година. Подготвях се основно за международното състезание, само че си счупих крайници ", показа той.

Дупничанинът бе подложен под №1 на международното състезание, което пропусна поради контузия.

" Отначало не осъзнаваш какво губиш, само че и какво печелиш. Всичко в живота е урок, който да преминеш, с цел да си по-добър в бъдеще. Всеки има късмет за орден. Ако се задоволяваш са дребното, няма да стигнеш до огромните достижения ", добави той.

Според него българските състезатели би трябвало да се целят високо.

" Отивам за златен орден на европейското състезание. Няма късмет този, който не взе участие. Имаше сложни години, само че мисля, че вървим в вярната посока ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР