Борбата срещу корупцията, конституционната реформа, изчистването на регулаторите и службите

...
Борбата срещу корупцията, конституционната реформа, изчистването на регулаторите и службите
Коментари Харесай

Червена лампа към „Има такъв народ“ от другите протестни партии

Борбата против корупцията, конституционната промяна, изчистването на регулаторите и службите е безспорен приоритет. Конструкцията, върху която би стъпило едно бъдещо ръководство, би трябвало да бъде по този начин направена, че да изключва в оптималната степен опцията Движение за права и свободи и ГЕРБ да му въздействат.

Около това мнение са се обединили представители на „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ на провелата се сред тях двустранна среща, съобщи БГНЕС.
 Манолова: Няма да подкрепим кабинет, в който вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи Манолова: Няма да подкрепим кабинет, в който вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи
" Хората желаят и чакат държавно управление на смяната и което да отговори на упованията им за честност, реформаторство и отговорност към...

Двете партии оповестиха, че желаят „ да светнат алена лампа “ към „ ИТН “ и да „ слагат жалоните “ до каква степен ще стигне поддръжката на протестните обединения към бъдещото ръководство на страната, както и да издигнат въпроса за присъединяване на Движение за права и свободи в диалозите, която партия дефинират като част от статуквото.

„ Трябва да има доста ясно закрепени взаимни политически задължения, тъй че ние да можем да си дадем гласа. Това не е моят глас, това е гласът на нашите гласоподаватели, които са ни го делегирали “, изясни Христо Иванов за поддръжката към проектокабинета на партията победител. Той бе безапелационен, че „ Демократична България “ ще направи всичко допустимо да бъде основан кабинет още с първия мандат, който ще получи групировката на Слави Трифонов като първа политическа мощ, само че предизвести: „ Да бъде логичен “.

„ Ние си даваме сметка за голямото предпочитание на българските жители да има държавно управление, непоклатимост, нормалност и предвидимост, само че хората желаеха държавно управление на смяната. Не желаят държавно управление, което да остане в предишното и да възпроизвежда статуквото “, сподели на собствен ред Мая Манолова. „ Няма да поддържаме непременно и няма да си позволим да излъжем хората от митингите и българските жители, които имат голяма вяра се случи смяна “, добави тя.

Манолова напомни, че сред протестните обединения има огромни съвпадения в политиките по редица тематики, централната от които е правосъдната промяна, само че също предизвести: „ Едрата сянка на ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да позволим да пада върху идващото държавно управление “.
 Новите носители на смяната - личностите и клишетата изместват концепциите Новите " носители на смяната " - личностите и клишетата изместват концепциите
Един въпрос не стопира да мъчи родното обществено пространство. Медиите питат, а обществените мрежи дават отговор - ще има ли държавно управление? Следв...

От „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ също увериха, че напъните им ще бъдат ориентирани към сформиране на кабинет от първия мандат.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР