Борбата с излишните килограми е по-характерна за дамите, макар че

...
Борбата с излишните килограми е по-характерна за дамите, макар че
Коментари Харесай

Шест напитки за отслабване

Борбата с непотребните килограми е по-характерна за дамите, въпреки че има и мъже, които се пробват да смъкват известно тегло. Независимо от пола знаем, че основен миг за отслабването е методът на хранене, а включително влизат и напитките, които консумираме.

В случая сме ви приготвили цели 6, които могат да ви оказват помощ да свалите килограми.

Вода с лимон

Доста известна напитка, която е потребна за здравето и за свалянето на килограми. Ако желаете да извършите детокс на организма, лимоновата вода е чудесна за задачата. Сипете 2 л вода и щом кипне, сложете един лимон, нарязан на две половинки с кората. Оставете за 2-3 на слаб огън, прецедете и пийте преди сън на празен корем. Ако желаете, може да добавите стевия или мед.

Ленено семе

Супер храна, която може да се прибавя към закуски, салати, съществени и така нататък Пригответе си смути с ленено семе и пийте като междинно хранене или за закуска. Трябва ви чаша преварена вода, с която да залеете 3 с.л. ленено семе. Оставете за час-два и сипете в блендер с малко мед. Смелете и изпийте.

Канела

За нея се знае, че топи мазнините стремително и предизвиква вярното храносмилане. Сипете вода в тенджера на котлона. Щом заври, сипете канела, какао и куркума. Пийте преди вечеря и преди да си легнете. За да извършите напитката по-приятна, прибавете мед и мляко.

Пречистена вода

Много е значимо да пиете задоволително вода денем. Важно е да сте сигурни, че тя е пречистена и потребна за организма. Това ще ви помогне освен в отслабването, само че и ще ви поддържа хидратирани, здрави и красиви.

Зелен чай

Напитка, която предизвиква изгарянето на отрови. Има диуретични свойства, които унищожават бактериите в организма и се борят с непотребните мазнини. Пийте по дребна чаша зелен чай половин час преди всяко хранене денем и една чашка преди да си легнете.

Джинджифил

Невероятно потребен за цялостното здраве, освен в битката с тежестта. Пречиства тялото, оказва помощ с възпаленията и възстановява равнищата на холестерола. Добавете го към смутита, чайове, ястия.

Тези супер храни и питиета ще ви оказват помощ да бъдете здрави, да се чувствате добре и да поддържате обикновено тегло. Намерете им място в менюто си и ще усетите какъв брой друго се чувствате напълно скоро и то в позитивна посока. Погрижете се за тялото и организма си по този елементарен и прелестен метод. Консумирайте освен, до момента в който отслабнете, а и по-късно, за поддържане на добър тонус, написа Actualno.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР