Борбата с дълга е много важна. Ние снижаваме брутния държавен

...
Борбата с дълга е много важна. Ние снижаваме брутния държавен
Коментари Харесай

Президентът коментира външния дълг, самолетите, евентуална нова партия и срещата с Тръмп: Той се съгласи с идеите ми

" Борбата с дълга е доста значима. Ние снижаваме брутния държавен дълг, само че накъде отиваме? Той нарасна 3 пъти през 2016 г - от 28 млрд, сега гладко понижава - на 23%. Излиза, че Борисов поставя неистови усилия да ни избави от Борисов, от предходните си ръководства, когато този дълг нараства 3 пъти. За мен най-важният рейтинт за едно държавно управление е не извън, а е в благосъстоянието на жителите. "

Това разяснява онлайн в предаването " Лице в лице " по БТВ президентът на България Румен Радев.

" Относно автомагистралите няма спортна процедура. Тази процедура се придвижва в строителството на автомагистрали, употребява се социална нужда, хората желаят автомагистрала, те са прави, ние закъсняхме доста, само че тя би трябвало да е направена в съотвествие със законите и да подсигурява качество. Във всички сфери би трябвало да има бистрота. 

Ако кабинетът беше решил да купи Грипени по метода, по който купи F16, аз щях да съм същият върл противник. За мен няма значение моделът, а откритият развой, който да избере най-хубавото съответствие сред качество и цена. А премиерът сподели: закупувам F16 и заплащам вкупом. Българското държавно управление погази открития почтен конкурс и това ще носи своите последици.

Предложих на Тръмп: Напревете по този начин, че когато коупуваме от вас, да има поддръжка от американското държавно управление за качествени технологиии, с цел да не съществува тази пропаст в един съюз. Той одобри концепцията с голям интерес. Получих поздравления. Така скромна страна като нас може да бъе генератор на хрумвания и идващите наши покупко-продажби да бъдат качествени. "

Президентът отхвърли да има планове за своя партия. " Защо да върша партия? Може би господин Борисов не е стигнал до член 154 от Конституцията, където написа, че президентът има правото да внася промени единствено на един закон и това е Конституцията.  Мотивацията ми не е функционалност от желанията на партия ГЕРБ. Мисля, че там има доста рационални хора и те одобряват тези позиции, които сега споделям. "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР