Борбата между търговците е кой да покаже по-голям процент намаление.

...
Борбата между търговците е кой да покаже по-голям процент намаление.
Коментари Харесай

98% от цените на стоките в Черния петък след 6 месеца са същите или по-ниски

Борбата сред търговците е кой да покаже по-голям % понижение. Това идва от купувачите, които търсят понижения, а не цена, което е неверно, те не потеглят с съответна цел. Най-добрата тактика е да следите цените на допустимо повече търговци, по този начин като пристигна " черен петък ", не могат да ви излъжат. Това сподели Богомил Николов от " Активни консуматори " пред Нова телевизия.

По думите му квалифицираните консуматори чакат да си поръчат незабавно след среднощ. " Те са си избрали и знаят какво желаят, само че виждат, че незабавно няма наличност. А от време на време това е несъществуващо понижение за привличане на клиенти. Инфлацията дава причина за хубави понижения - като имате изцяло повишаване на цените, постоянно можете да представяте нещо за понижено ", изясни Николов.

Според изследване, направено преди пандемията, при следене на цените на избран брой артикули, се е открил забавен факт. " Проследяваха ги 6 месеца преди и след " черния петък ". 6 месеца след него цените на 98% от продуктите са били същите или по-ниски по отношение на деня на пониженията. Това е по този начин, тъй като понижението се ползва по отношение на остарели модели. Здравословен скептизицъм би трябвало да размени лековерието ", прикани специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР