Борба за справедливост и смъртоносни опасности ще предложи последната седмица

...
Борба за справедливост и смъртоносни опасности ще предложи последната седмица
Коментари Харесай

Единадесетото издание на „Великият понеделник“ завършва с високо напрежение и адреналин

Борба за правдивост и смъртоносни рискове ще предложи последната седмица на единадесетото издание на акцията „ Великият понеделник “. Лентите „ Код: Ангелът “ и „ Закрилникът 2 “ влизат в конкуренцията за благосклонностите на киноманите. Всички искащи могат да гласоподават кой от двата кино лентата избират да гледат на уеб страницата Заглавието, събрало повече зрителски гласове, ще бъде излъчено на 28 август от 21:00 ч. по KINO NOVA. 

Първото предложение, което влиза в оспорваното състезание, е „ Закрилникът 2 “ . Мистериозният и неосезаем Робърт Маккол (Дензъл Уошингтън) е индивидът, който може да взема решение проблеми и да раздаде правдивост. Този път обаче предишното на Маккол е изключително близо до дома, когато главорези убиват Сюзън Плъмър (Мелиса Лео) – най-хубавата му другарка и някогашна колежка. Сега, търсещ възмездие, Маккол би трябвало да се изправи против екип от добре подготвени убийци, които няма да се спрат пред нищо, с цел да го унищожат.

Второто заглавие в последната седмица на „ Великият понеделник “ е „ Код: Ангелът “ . След несполучлив опит за ликвидиране на президента на Съединени американски щати, управляващите арестуват сътрудник Майк Банинг (Джерард Бътлър), който единствено час по-рано е определен за шеф на тайните служби. По време на конвоирането му той е отвлечен, само че откакто съумява да избяга, Банинг би трябвало да избегне ФБР и личната си организация, с цел да открие същинската опасност за президента. Разкривайки последователно истината, Майк се обръща към непредвидени съдружници, които да му оказват помощ да почисти името си и да избави страната от надвисналата заплаха.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ – . На 28 август, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, могат да завоюват по два атрактивни подаръка. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР