Бонусите на служителите от Търговския регистър и системата бонус-малус поставят

...
Бонусите на служителите от Търговския регистър и системата бонус-малус поставят
Коментари Харесай

СДС: Малките камъчета може да обърнат правителството

Бонусите на чиновниците от Търговския указател и системата " бонус-малус " слагат на тестване възприятието за правдивост на жителите и може да застрашат държавното управление. Такава позиция показват от Съюз на демократичните сили.

" Скандализирани сме от обстоятелството, че бонуси са получени и за интервала на срутва на Търговския указател, довел до 18 дневен безпорядък в стопанската система на България - една от многочислените рецесии, белязали актуалното ръководство през последните месеци. " - показват от синята партия в изказване до медиите.

" Чиновническата надменност, демонстрирана с тези спомагателни хонорари, както и недобре премислените оферти за " бонус-малус " в автомобилното обезпечаване, ни карат да считаме, че това е новият модел на ръководство по остарялата максима за " моркова и тоягата ". Но и в тази ситуация с Агенцията по вписвания, и в препоръчаната за разискване системата " бонус-малус ", тоягата постоянно е за жителите, а морковът остава за институциите и служителите! " - допълват от Съюз на демократичните сили.

В обръщението се акцентира, че в случай че възнагражденията не са противозаконни, това не ги прави морални.

" Обръщаме се към българското държавно управление с настоятелно искане да осъзнае, че в обществото ни има остра липса на правдивост , че търпението на жителите към този момент е изчерпано, че не желаят да бъдат ръководени по този метод, че дребните камъчета постоянно обръщат колата по-бързо от огромните трудности. Ако управническият капацитет е привършен, в случай че няма политическа воля за премахване на тези практики и специалисти, които да оферират работещи и съответни решения, е допустимо скоро да се стигне до нова, доста сериозна управническа рецесия и до предварителни избори. " - споделят в умозаключение от Съюз на демократичните сили.

 Цачева даде обещание безкомпромисност за <a href=бонусите, в случай че има нарушавания " >
Цачева даде обещание безкомпромисност за
бонусите, в случай че има нарушавания

Трима чиновници в Търговския указател не са получили
бонуси

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР