Бони е пяла на всички лоши момчета на 90-те. Тя

...
Бони е пяла на всички лоши момчета на 90-те. Тя
Коментари Харесай

Бони за тъмните времена: Избягах от Карамански боса в снега

Бони е пяла на всички неприятни момчета на 90-те. Тя споделя, че в никакъв случай не е получавала оскърбление от тези хора, за които нейни сътрудници описват. Тя си спомня, че е имала вярно държание към тях. Все отново има една незабравима преживелица.

Докато работела в Смолян и било обявено, че довечера посетител в заведението ще бъде Иво Карамански. Бони тогава живеела с гаджето си музикант. Той я предизвестил да си постави дълга рокля и й забранил да танцува. Вечерта дошъл господин със сини очи, висок, с хубави зъби и усмивка, а зад него цялостен антураж с защита, както го разказва. В заведението имало към 100 индивида. Босът си поръчал ария на Цеца. След като Бони я извършва, той й споделя:

„ Знаеш ли, че доста крепко пееш! И доста красиви очи имаш! “. Започнах да се тормозя, че този ще ме отвлече. И както бях с танцьорката, облечена в ориенталските си одежди, а аз с роклята, хукнахме да си вървим, без да се преобличаме. А на открито сняг, смъкнах си обувките дори, макар якия мраз “, спомня си изпълнителката на „ Клада от пристрастеност “.

Историята не завършва до тук:

„ Тъкмо бяхме взели нова инсталация за озвучаване, зарязахме и нея, а по-късно Карамански отсякъл пред притежателя на заведението: „ Тази дребната, в случай че желае да си вземе техниката, в София да пристигна “. След това имахме присъединяване в Бургас и взимам инсталация чартърен. И отново имаше от мутрите, някои от тях към този момент ги познавах. Изведнъж виждам Карамански се задава с тежка стъпка. И размахва пръст. Причерня ми. И той: „ Сега ще дойдеш ли при мен да седнеш? “, а аз му крещя: „ Ами то нямам различен избор... “ А той: „ Моето момиче, знаеш ли кой съм?! “, а аз: „ Не знам, единствено знам, че ми взе апаратурата. Да не си музикант? “. И той стартира да се смее. Казва ми: „ Всичко знам за теб, от А до Я. Работа, гаджета... Но по този начин да ми избягаш, хем ме ядоса, хем ме окуражи да се срещна с теб и да те поздравя! “. След което ми сподели, че пристигнал да ми върне апаратурата. Накрая добави, че постоянно мога да разгадавам на него, в случай че нуждая се, че съм като част от фамилията му “, спомня си още фурията.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР