Бомбардировките на НАТО над Белград, 1999 г. Следвайте Гласове в

...
Бомбардировките на НАТО над Белград, 1999 г. Следвайте Гласове в
Коментари Харесай

Захарова припомни как НАТО остави 70% от Югославия без ток и вода през 1999 г.

Бомбардировките на НАТО над Белград, 1999 година Следвайте " Гласове " в
Мария Захарова в Телеграм:

На вниманието на Столтенберг, Борел и Белия дом за спомен: 
От брифинг на представителя на НАТО Джейми Шей. Брюксел, 25 май, 1999 г:
Въпрос: Ако казвате, че югославската армия разполага с доста генератори, за какво лишавате страната (бивша Югославия) от 70% от електричество и водоснабдяване, след като според ваша публична информация НАТО нанася удари единствено по военни обекти?

Отговор: За съжаление системите за ръководство и надзор също зависят от електричеството. Ако Милошевич в действителност желае жителите му да имат вода и електричество, той би трябвало единствено да одобри изискванията на НАТО и ние ще спрем тази акция. Докато не го направи ще продължим да нападаме задачите, които доставят армията му с електричество. Ако има последствия за населението това е проблем на Милошевич. Водата и електрическата енергия се употребяват против народа на Сърбия, ние ги отрязахме за непрекъснато или за дълго време в името на живота на 1,6 милиона косовари, които бяха прогонени от домовете си и чийто живот беше съществено оскърбен. Не на всеки ще се хареса тази разлика, само че за мен тя е фундаментална.
През 1999 година въоръжена борба сред албанските сепаратисти от Армията за избавление на Косово и армията и полицията на Сърбия докара до бомбардировките на НАТО над Югославия, която по това време се състоеше от Сърбия и Черна гора. Военната интервенция стартира без утвърждението на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Като предлог за лансирането му те използваха обвиняванията на западните страни, че управляващите на републиката са направили етническо пречистване в Косовската автономност и са предизвикали там филантропична злополука. Въздушните удари на Северноатлантическия алианс продължиха от 24 март до 10 юни 1999 година и доведоха до гибелта на повече хиляди, в това число 87 деца, както и до щети за 100 милиарда $.
 
30 Ное 20222630 Ное 2022102630 Ное 202239830 Ное 202225830 Ное 2022130530 Ное 2022689КоментариПропаганда 030 Ное 2022 10:24ч.
Тази словесна баталия е безсмислена за Москва. Войните се печелят не с гнет над цивилните. Печелят се като разгромиш армията на съперника и му окупираш територията. Точка! Кремъл да се концентрира върху ударите по ВСУ, а не върху удари по електростанции и подстанции. ВСУ не страда ни минимум от тях.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan30 Ное 2022 10:31ч.
" Тази словесна баталия " лежи в основата на така наречен " цивилизован свЕт " друже. лъжат както дишат. в случай че не " слвоесната баталия ", цивилизования сВет нямаше да е това което беше през последните 500 години.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гьобелс свенливо пуши в страни!30 Ное 2022 12:22ч.
Баце, съществено ли? Не, не е допустимо да са ти промили толкоз... нещо си (явно мозък нямаш)! Но! Какев йух търси НАТО и фащ там? А, те са " демократи ", може! Козяк, незачет! Опорките през днешния ден доста нефелни, бе! И, опорке, няма да има през днешния ден козяшки лебец за тебе! Анадънму?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата30 Ное 2022 10:31ч.
Това се две изцяло разнообразни неща! През 1999 година ударите над сръбска територия бяха в цялостно сходство с евроатлантическите полезности! Quod licet Jovi, поп licet Bovi Което е разрешено на Юпитер, не е разрешено на вола!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван30 Ное 2022 10:38ч.
Това, което стана с Югославия, ще стане и с Украйна- великите сили ще я унищожат, а след това ще си я разделят. Преди това ще протакат нещата, с цел да може някои хора да създадат доста пари. Сметката е ясно кой ще я заплати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян30 Ное 2022 11:05ч.
с тия носители на... да не споделям какво, би трябвало да се поддържа връзка тъкмо по този начин - с бутонките в деликатното място.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk30 Ное 2022 11:10ч.
Нищо не се загатва за демократичните бомбени килими на Нато, взаимствани от Хитлер, от което към този момент руснаците се въздържат, тъй като към момента си имат вяра, че се борят против приятелски народ, обладан от сатанизма. Затова СВО ще се проточи с години и ще има огромно остъргване за всички спонсориращи доброжелатели.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати А вредите от обеднения уран, който нАТО30 Ное 2022 11:13ч.
хвърли над остатъчна Югославия са за безконечни времена, включително и за България. Епидемия от ракови болести. Другото оръжие, което нАТО тества над Сърбия и Черна Гора беше електроннана бомба (Е-bomb), която пресъздава електромагнитния подтик (един от поразяващите фактори на нуклеарните бомби), чието влияние върху хората не се оповестява. Факт е, обаче, " епидемията " от автоимунни болести...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ако не беше НАТО30 Ное 2022 11:42ч.
Милошевата Сърбия,Шешел,Радко Младич и други сръбски " патриоти " щяха да извършат най-масовия геноцид в света против хървати и мюсюлмани.Масовите гробища свидетелствата за това.Трябваше някой да спре тези сръбски военнопрестъпници,както в този момент кремълските военопрестъпници в Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ако не беше се родил,30 Ное 2022 11:53ч.
доста евентуално щеше да има един глупак по-малко. Но ти не си глупак, нали!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Аз съм...30 Ное 2022 11:59ч.
Умен и хубав! За другото не знаеме.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Н.Н.30 Ное 2022 12:09ч.
Само дето имаше доста търкания сред Милошевич и Караджич и Милошевич беше на път да острани Караджич, вследствие на което съдът в Хага беше заставен да оневини посмъртно Милошевич. Но тия неща ти несъмнено не ги знаеш, тъй като си интелигентен и хубав и на теб друго не ти би трябвало.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати в случай че не беше нато баце светът щеше да е доста много по-добър30 Ное 2022 12:26ч.
Но ти си " мъдро " джендърче недоклатено, умнокрасив недокъпан! За тебе каквото козяк каже, това е! Козяк, незачет! Опорките през днешния ден доста нефелни, бе! Анадънму?
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР