Бомбардирайки Йемен, американската администрация се опитва да отклони вниманието от

...
Бомбардирайки Йемен, американската администрация се опитва да отклони вниманието от
Коментари Харесай

Захарова: САЩ удариха Йемен, за да отвлекат вниманието от провалите си

Бомбардирайки Йемен, американската администрация се пробва да отклони вниманието от неуспехите си в други елементи на района на Близкия изток. Това сподели формалният представител на съветското министерство на външните работи Мария Захарова в ефира на радиостанция " Спутник ".

Прессекретар на съветското външно министерство означи, че американското управление е загрижено единствено за личната си полза по този въпрос.

„ Те са загрижени за личната си полза. Чрез бомбардиране на Йемен ще съумеят да отклонят вниманието от неуспехите в други елементи на района. До каква степен могат да повлияят на гласовете на гласоподаватели. Това ги тормози в този момент ", сподели дипломатът.

Според нея американските управляващи не се интересуват от цивилните по време на бомбардировки.

" Знате ли за какво? Защото по-късно ще заличат всяка табела, ще изгорят всеки учебник по история, ще съборят всеки монумент, който ще свидетелства за обстоятелствата ", изясни тя.

Тя уточни за образец паметна плоча в памет на жертвите на англо-американските бомбардировки в Дрезден през 1945 година, която беше съборена неотдавна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР