Бомба за третия мандат хвърли депутатът от ДПС Рамадан Аталай.

...
Бомба за третия мандат хвърли депутатът от ДПС Рамадан Аталай.
Коментари Харесай

Аталай хвърли бомба за третия мандат. На ход е Радев

Бомба за третия мандат хвърли депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай. Движение за права и свободи чака третия мандат, време е за отговорност, съобщи Аталай в предаването „ Беновска пита – Радио К2 ”. И изясни от кои партии Движението чака поддръжка.

“Какво вършим с третия мандат? Каква е ролята на Движение за права и свободи? На кого ще го даде Румен Радев откакто Политическа партия го върнат? ”, попита Беновска. Аталай разяснява, че Борисов се е уплашил, че ГЕРБ няма да се оправят или ще си навлекат толкоз негативи, че на идващите избори ще са на загуба. А в действителност, първият мандат е бил най-добре изпълним, от позиция на това, което Ахмед Доган е споделил преди години - програмно държавно управление да ръководи, с цел да се сложат здрави основи и развиване на стопанската система.
-->
Движение за права и свободи чака да получи мандата и в случай че президентът Радев се тормози от това, че Движение за права и свободи ще сформира държавно управление, то дано не го дава на Движение за права и свободи, съобщи Радев. Беновска попита с кого ще се кооперират. Аталай отговори, че би трябвало всички да си поемат отговорността и по тази причина посланието на Движение за права и свободи е такова. Водещата обърна въпроса и попита от кого ще чакат поддръжка, в случай че получат мандата. “Очакваме от всички и от ГЕРБ, и Политическа партия. ГЕРБ са получавали задоволително поддръжка от нас. Тяхната визия е, че са за просперитета на страната и са подготвени да се включат в ръководството ”, акцентира Аталай. Той посочи, че третият мандат би трябвало да се даде на най-приемливата от всички политическа групировка, с цел да се сътвори едно преходно държавно управление. Беновска попита Аталай по какъв начин Политическа партия ще ги поддържат, в случай, че Движение за права и свободи са безусловно срещу затварянето на въглищните централи. Аталай отговори, че доста хора през вчерашния ден на гласуването не са били съгласни с показаното от Политическа партия, само че в тази групировка вървят ферментационни процеси и има доста рационални народни представители и ще се съберат задоволително гласове за поддръжка. Беновска попита дали ще бъдат поддържа от „ Възраждане ”, тъй като те са срещу влизането в Еврозоната. Аталай отговори, че има задоволително познати във Възраждане и са взели една патриотична националистическа ниша и рядко се пробват да бъдат извънредно националистически, само че българският гласоподавател е задоволително рационален, че да знае какъв брой % могат да им дадат. “Ако някои от тях не могат да поддържат едно програмно ръководство, с цел да излезе България от тази обстановка, да си наведат главите и да си замълчат ” прикани Аталай.

“Г-н Борисов си разреши да показа проф. Габровски, който е ерудиран и сериозен човек, един екип с знание и откакто това не се случи, Политическа партия доста желаеха да ръководят, само че нямат опит ”, сподели Аталай. По отношение декларацията за обединяване на Политическа партия той съобщи, че това е съчинение, което учителката дава в клас и Иванчо пръв написва посланията.

“Нека да създадем по този начин, че да си понесем отговорността за излизане от рецесията. Време е за отговорност. Субектите за отговорност се знаят кои са и в случай че не поемат отговорността, ще останат отговорни в историята ”,  призова Рамадан Аталай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР