Болният от множествена склероза актьор Георги Стайков се забърка в

...
Болният от множествена склероза актьор Георги Стайков се забърка в
Коментари Харесай

След изгонването си от санаториум в Бургас, актьорът Георги Стайков: Не съм удрял с патерица медицинска сестра!

Болният от множествена склероза артист Георги Стайков се забърка в гръмък скандал, откакто разкри, че е бил изпъден от профилирана болница за рехабилитация в Бургас, разбра HotArena.

На първия ден от престоя си за лекуване той дошъл сутринта рано с такси, настанил се в стаята си, минал през лекар и в 11 часа трябвало да го види и основната сестра. " Бях пред кабинета й, тя стартира да написа всякакви работи и ме упъти къде е кабинетът по физиотерапия. Докато се придвижа до този кабинет, ми лиши време. Като дойдох с 10 минути забавяне, сестрата ми сподели, че съм се забавил и ще ми направи процедурата когато тя реши. Обясних й, че въобще няма да върша физиотерапия в този ден и потеглих да пуша. Тогава се появи шефът на санаториума лекар Кирил Младенов, който ми съобщи, че в неговото лечебно заведение всичко е по график и си има правила. Обясних му човешки повода за закъснението си - движа се с патерици и за пръв път съм в този санаториум, след което той ми сподели, че не съм се държал добре със сестрата и би трябвало да напусна ", споделя Стайков пред Галерия. 

След което се появила основната сестра и с недодялан звук му декларирала, че би трябвало да напише молба, с която да й се извини. Той отказал и оповестил, че ще си тръгне и решил да уведоми персонално министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов какво се случва в балнеосанаториума. Секретарката го уведомила след направената инспекция, че те не дават отговор за лечебното заведение, което не било към община Бургас. И за момента не е ясно кой дава отговор на него и къде артистът може да се оплаче. 

Версията на здравната сестра, която отхвърля да застане с името си зад думите си, е, че артистът се държал безобразно още с идването си, викал и псувал личния състав, прередил е и 10-на възрастни хора, с цел да му оправят документите. Понечил да удари и една от сестрите с патерицата си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР