Болниците в част от Обединеното кралство обявиха критичен инцидент за

...
Болниците в част от Обединеното кралство обявиха критичен инцидент за
Коментари Харесай

Болниците обявяват критичен инцидент за втора седмица след бързо покачване на случаите на Covid и грип

Болниците в част от Обединеното кралство оповестиха сериозен случай за втора поредна седмица след ненадейно повишаване на пациентите с Covid и грип.

Инцидентът, обхващащ цялата система на NHS в Нотингам и Нотингамшир, беше разгласен за първи път на 3 януари и остава в действие съвсем седмица по-късно. Д-р Дейв Бригс, медицински шеф на NHS Nottingham and Nottinghamshire сподели: „ Нашите лечебни заведения за незабавна помощ остават под извънреден напън, тъй че статусът на сериозен случай, обхващащ цялата система на NHS в Нотингам и Нотингамшир, остава в действие.

„ Въпреки че личният състав равнищата са се възстановили, повишаването на търсенето, изключително за пациенти със сезонни и респираторни болести като грип и Covid, остава високо. И с прогнозата за студено време, което ще продължи през идващите дни, ние към момента не сме в положение да отменим сериозния случай. "

Говорейки за аргументите зад сериозния случай, представител на Unison East Midlands сподели: „ Служителите на NHS в Нотингам, Нот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР