Болест, известна като миша треска, която кара хората да кървят

...
Болест, известна като миша треска, която кара хората да кървят
Коментари Харесай

`Миша треска`, която ви кара да кървите от очите `покосява` руските войски в Украйна

Болест, известна като " миша тресчица ", която кара хората да кървят от очите им, " покосява " фронтовата линия на съветските войски, Украински публични лица настояват.

Главното разследващо ръководство на страната (HUR) заяви за огнище на заболяването измежду съветските елементи в Купянск, до момента в който войските се борят с неналичието на зимни хранителни запаси. В него се споделя, че заболяването, тип стрептококова зараза, се предава на хората посредством пряк контакт с гризачи или посредством поемане на техните изпражнения. Изброявайки няколко признака, се споделя, че може да аргументи " мощно главоболие, повишение на телесната температура до 40 градуса, обриви и зачервяване, намалено кръвно налягане, кръвоизливи в очите, гадене и повръщане няколко пъти дневно ".

Агенцията твърди, че недоволствата по отношение на епидемията са били подценени от съветските командири, които считат това за опрощение за отбягване на борба. В Telegram дирекцията написа: „ В Купянското направление на фронта на окупаторите мишата тресчица върлува всеобщо. В р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР