Болен зъб извади от Пирин фолк народната певица Лили Цветкова,

...
Болен зъб извади от Пирин фолк народната певица Лили Цветкова,
Коментари Харесай

Звезда аха да провали "Пирин фолк"! Случи й се нещо ужасно в последния момент

Болен зъб извади от " Пирин фолк " националната певица Лили Цветкова, написа " Телеграф ". Варненката трябваше да взе участие в рецитала на първата вечер от юбилейното 25-то издание, само че за изненада на феновете си не се появи на сцената. Организаторите разкриха, че ден преди шоуто тя се е обадила на шефа на фестивала Ненчо Касъмов и му се ожалила, че няма да може да пее поради болен зъб, който я мъчи от известно време. Лиляна даже се оплакала, че са й правили цели три интервенции.

Въпреки отсъствието й публиката приветства доайените на " Пирин фолк " - Володя Стоянов, Илиян Михов - Баровеца и Васко Лазаров. В рецитала се включиха и новата национална фаворитка Радостина Паньов, както и фолкзвездата Алисия. Тя реши да изненада публиката с нова версия на шлагера " Земен парадайс ", като този път го сервира в дует с новата музикална вяра Ванеса.

На стената на славата театралничи и първият победител от първия детски " Пирин фолк " Донко Марков, който за малко не изкара акъла на Алисия, размахвайки комитски пищов пред лицето й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР