Боксьорът Кубрат Пулев влезе в ролята на инфлуенсър от много

...
Боксьорът Кубрат Пулев влезе в ролята на инфлуенсър от много
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Аз съм българин и подкрепям...

Боксьорът Кубрат Пулев влезе в ролята на инфлуенсър от доста високо равнище, който този път не популяризира туризма или хамбургери, а удари едно рамо на договорката за изтребителите Ф-16.

Пулев постоянно се изявява и като рекламно лице на българщината, като национализмите не са спестени на публиката и този път.

" Пред паметта на предците ни, починали за свободата и независимостта на България, нашите политици са длъжни да ни подсигурят една модерна и боеспособна войска. Мисля, че е извънредно време българската войска да придобие нов образ, тъй като, няма по какъв начин да бъдем фактор, без мощна войска! Аз съм българин и смятам, че Военновъздушните сили на Република България заслужават най-хубавото, съвременен и нов многоцелеви аероплан, какъвто е F – 16 Block 70 ", споделя Пулев във Facebook (правописът на създателя е непокътнат – бел. ред.).

Той добавя, че е правил и изследване по въпроса:
" Доколкото се срещнах, F – 16 Block 70 са най-хубавите и всеобщо употребявани самолети в Алианса, в това число и Балканския район употребява този вид аероплан. Модернизация на армията би трябвало да има! Стига се е отлагало във времето! Пожелавам триумф на военнослужещите от Военновъздушните сили и все по този начин безрезервно да служат на майка България! ", изяснява Пулев.

Ф-16 в действителност е най-разпространеният аероплан в страните от НАТО (включително на Балканите), само че модификацията " Блок 70 " е нова и България ще е една от първите страни, които ще придобият подобен изтребител.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР