Боксовият сблъсък за титлата в тежка категория на Световния боксов

...
Боксовият сблъсък за титлата в тежка категория на Световния боксов
Коментари Харесай

И Фюри, и Уайлдър: Аз трябваше да съм победител!

Боксовият конфликт за купата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) остана без победител. За това пък и двамата участници - първенецът Дионтей Уайлдър и кандидатът Тайсън Фюри, бяха безапелационни, че победител би трябвало да има и той е явен.
Без победител в най-чакания боксов мач за годината Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри си спретнаха ужасно представление и приключиха наедно
" Целият свят знае, целият свят видя, че аз трябваше да бъда разгласен за победител. Това момче е един популярен боксьор, който знае по какъв начин да нокаутира, има страшни удари, само че аз съумях да избегна съвсем всички. Може и да паднах два пъти в нокдаун, само че имам вяра, че завоювах мача. Бях посетител и в Германия, само че победих Владимир Кличко на негова земя. Бог да благослови Америка, само че видяхте по какъв начин Циганския крал се завръща ", съобщи Фюри, за който това бе първи по-сериозен мач след съвсем 3-годишната възбрана да се качва на кръга поради приложимост на опиати.

Снимка: Reuters

Уайлдър обаче бе на друго мнение.

" Мисля, че точно поради тези два нокдауна аз съм спечелилият. И двамата сме велики воини, вложихме сърцата си в този мач, само че поради тези два нокдауна трябваше аз да съм победител. Двамата сме най-великите на света, направихме популярен мач и аз му благодаря за това. Уважението е взаимно ", сподели американецът.

Снимка: Reuters

И двамата обаче бяха безапелационни, че реванш ще има. Очаква се той да бъде извършен през 2019 година

Именно в идващия мач сред двамата би трябвало да бъде решен и кой ще бъде съперник на Антъни Джошуа, който държи купите в тежка категория на другите 4 асоциации. Победителят в такава възможна среща ще бъде разгласен за безспорен първенец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР