Боксовите фенове по цял свят още се опитват да осъзнаят

...
Боксовите фенове по цял свят още се опитват да осъзнаят
Коментари Харесай

Задават ли се уникални месеци за Кобрата с Фюри и Уайлдър?

Боксовите почитатели по целия свят още се пробват да осъзнаят голямата изненада, която Анди Руис сервира, нокаутирайки Антъни Джошуа. Сякаш никой не предвиждаше сходен сюжет и към този момент се правеха проекти за идващите дуели на Джошуа. Много евентуално изглеждаше през ноември да забележим отбрана на купата на IBF против Кубрат Пулев. Успехът на Руис обаче обърка проектите, само че може да се окаже и добра вест за Кобрата. Защото по всяка възможност ще му обезпечи мач за международната купа!

По устав в този момент Руис би трябвало да пази купата против Пулев. Мексиканецът обаче на първо място друго ще направи реванш с Джошуа, тъй като има такава уговорка в контракта, а и тъй като там парите са повече.

От IBF обаче няма да чакат Руис и по всяка възможност ще лишават своята купа от Руис и ще назначат мач за установяване на нов първенец. За него единственото несъмнено е, че един от двамата на кръга ще бъде Кубрат Пулев.

А за противник на Кобрата най-вероятен наподобява Тайсън Фюри. От IBF имат да се реваншират на някогашния първенец, защото на процедура той загуби поясите си само по длъжностен път, без да е губил на кръга.

Освен това шефът на промоутърската организация Top Rank Боб Аръм ще лобира за мач сред "Циганския крал " и българина. И двамата са част от Top Rank, което автоматизирано ще значи, че купата отива в организацията на Аръм. Другият бонус при подобен конфликт ще бъде безпроблемното образуване и разпределение на средствата сред двамата.

При победа на Фюри, незабавно ще се провежда и реванш с Дионтей Уайлдър, който към този момент би бил с още по-голяма стойност - сливане на две международни трофеи. Същото обаче би било в действие и при победа за Пулев, тъй че сходно развиване на нещата може да обезпечи мачове на Кубрат мечтани конфликти с две от великите имена в тежка категория, както и късмет за две международни трофеи!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР