Боксовата легенда Майк Тайсън мисли, че дните му са преброени

...
Боксовата легенда Майк Тайсън мисли, че дните му са преброени
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Как да ти се обясня в любов, когато имаш 500 млрд.?

Боксовата легенда Майк Тайсън мисли, че дните му са преброени и ще почине „ в действителност скоро “. 56-годишният някогашен първенец разкри съмненията си в своя подкас Hotboxin’. Тайсън си приказва с терапевта Шон Макфарлънд, който бе посетител на предаването, и диалога се реалокира към тематиката за гибелта.

„ Всички ще умрем един ден, несъмнено “, разгласи Железния Майк. „ Когато се погледна в огледалото виждам тези дребни петна по лицето ми. И си споделям: „ Уау, очевидно моята дата на валидност наближава. Наистина скоро “.

56-годишният войник приказва и за парите и подправеното възприятие на сигурност, което те дават. Той разгласи пред слушателите си, че „ парите не значат нищо за мен “. „ Винаги съм казвал на хората: тези, които си мислят, че парите ще ги създадат щастливи, не са имали пари преди този момент. Когато имаш доста не можеш да очакваш някой да те обича. Как да ти се обясня в обич, когато имаш 500 млрд? Те дават подправено възприятие за сигурност. Хората не мислят, че банките може да се срутен. Смятат, че са недосегаеми, когато имат доста пари, а това не е правилно “, добави Тайсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР