Боксовата легенда Ивендър Холифийлд предупреди Антъни Джошуа, че отново може

...
Боксовата легенда Ивендър Холифийлд предупреди Антъни Джошуа, че отново може
Коментари Харесай

Холифийлд предупреди Джошуа за реванша с Руис

Боксовата легенда Ивендър Холифийлд предизвести Антъни Джошуа, че още веднъж може да бъде нокаутиран, защото съгласно него успеха на Анди Руис-младши над Джошуа не е била инцидентна.

В началото на юни Руис нокаутира Джошуа в седми рунд и завоюва международните трофеи на WBA,, WBO, IBF и IBO в тежка категория.

Двамата ще се срещнат още веднъж в мач реванш на 7 декември в Саудитска Арабия.

Бившият безспорен първенец в две категории познава добре Руис, защото е играл спаринги с него, когат мексиканецът е бил едвам 19-годишен.

„ Анди Руис в действителност може да се бие. Той има бързи ръце и може да удря мощно, само че като че ли никой не осъзнава това. Всички си мислят, че той извади шанс да победи първия път, само че той сподели, че може да се изправи след нокдаун. Той беше повален, а по-късно се изправи и се върна в мача, с цел да го завоюва ", съобщи Холифийлд.

"Гледате Руис и си мислите, че той въобще не може да се бие. Нищо не ви подсказва, че може, само че той умее да се бие. Имал съм спаринги с него. Тогава бях на 46, а той на 19. Не можех да допускам, че един 19-годишен боксьор може да бъде толкоз добър и толкоз нападателен. Той непрекъснато ме преследваше. Просто беше извънредно самонадеян и пресираше непрекъснато, даже в спаринг. "

"Ако Джошуа не е подготвен да се бие с съперник, който ще се намира пред него през целия дуел, тогава борбата може да приключи по съшия метод “, съобщи Холифийлд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР