Боинг 737 Макс на Саутуест Еърлайнс е кацнал аварийно вчера

...
Боинг 737 Макс на Саутуест Еърлайнс е кацнал аварийно вчера
Коментари Харесай

Боинг 737 Макс кацна аварийно в САЩ заради проблем с двигател

" Боинг 737 Макс " на " Саутуест Еърлайнс " е кацнал спешно през вчерашния ден в Орландо, Флорида, откакто е зародил проблем в мотор, заяви Асошиейтед прес, като се базира на Федералната администрация по въздухоплаване.

``
реклама

Екипажът е оповестил спешна обстановка след политане от интернационалното летище в Орландо и се е върнал сполучливо назад на летището. На борда не е имало пасажери и самолетът е пътувал празен за Викторвил, Калифорния, където домуват самолетите на самолетната компания, предава Българска телеграфна агенция.

Полетите на " Боинг 737 Макс " бяха прекратени в Съединени американски щати на 13 март след злополуката на аероплан от този вид в Етиопия на 10 март. Това беше втората злополука на аероплан от модела в границите на няколко месеца. В момента американските самолетни компании имат право да реалокират своите самолети " Боинг 737 Макс ", само че не могат да транспортират пасажери.

Федералната администрация по въздухоплаване съобщи, че проверява случая, само че спешната обстановка не е обвързвана със софтуера за попречване на аеродинамичен срив, за който има съмнение, че може да е причина за двете произшествия в Индонезия и Етиопия.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР