Богдан Боцев от Гоце Делчев, дългогодишен народен представител от БСП

...
Богдан Боцев от Гоце Делчев, дългогодишен народен представител от БСП
Коментари Харесай

Изненадващо! Дългогодишният депутат от Г. Делчев Б. Боцев се отказва от участие в листата на БСП

Богдан Боцев от Гоце Делчев, дълготраен депутат от Българска социалистическа партия се отхвърли от участие в листа за изборите на 9 юни. Боцев разгласи решението си с дълъг пост във Facebook. Ето какво написа той:

" Вероятно доста от вас реагират с неразбиране, незаинтересованост и недоумение към следващите парламентарни избори!
Сбърканите обединения доведоха и до комплицирани гласоподаватели. Провокиран от сходни, както и персонални аргументи, взех решение да не вземам участие в идните парламентарни избори и да се завърна в екипа на община Гоце Делчев в ролята си на заместител кмет ", разгласи във фейсбук Богдан Боцев.

" В допълнение, аз имам вяра, че мога да бъда доста по-полезен и ефикасен, работейки за развиването, просперитета и проблемите на локалните хора, или с други думи - да работя тук, на място, като част от екипа на Общината. Вие ми гласувахте доверие на парламентарните избори, което аз ще се постарая да оправдая и тук, на локално равнище, фокусирайки се върху съответни цели, резултати и проблематики, които познавам в дълбочина и върху които мога да въздействам.
И като всеки един различен човек, който се стимулира от това, напъните му да имат смисъл и да дават резултат, аз имам вяра, че тази ми нова, “стара ” роля е вярното към този миг място за мен ", безапелационен е Боцев.

" В умозаключение, ще погледна с вяра и оптимизъм към новия парламент. По време на късото битие на последното Народно събрание постигнахме утвърждение на планове за 30 милиона лв. за за Гоце Делчев, което уповавам се да бъде единствено отправната точка на доста бъдещи триумфи за нашата община! Благодаря ви за разбирането и доверието! Оставам на линия, за всичко, за което мога да бъда потребен, в община Гоце Делчев.

Боцев шокира симпатизантите на Българска социалистическа партия и неговите гласоподаватели, които заподозряха крамоли в столетницата, които са довели уважавания им съгражданин до такова решение. Кой ще го смени в листата ще стане ясно напълно скоро. Очаквайте детайлности.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР