БОГАТА МАЙКА показа пищното парти за втория рожден ден на

...
БОГАТА МАЙКА показа пищното парти за втория рожден ден на
Коментари Харесай

Моето бебе беше най-младият главен изпълнителен директор в света и ще стане милионер на 5 – тя дори имаше „детско шампанско“ на втория си рожден ден

БОГАТА МАЙКА сподели обилното празненство за втория рожден ден на щерка си, откакто стана най-младият изпълнителен шеф в света.

Вера Сидика се погрижи щерка й да чества със жанр - даже приготви празненството с „ детско шампанско “ и празненство, което няма да наподобява несвоевременно в фамилията на Кардашиян.

Азия Браун мина по розовия килим за обилния си рожден ден, който беше украсен в сладки пастелни цветове, с цел да подхожда на тематиката за нейната страна на фантазиите.

Вера и нейното дете постоянно споделят живота си в обществените медии, като демонстрират безумните си 5-звездни празници и дарове за рожден ден.

Празнувайки първия си рожден ден, Азия получи подарък от диаманти, както и мини кола.

И тази година наподобява не беше икономисан нито един подробност, защото младото дете завладя цялостен парк, с цел да отпразнува огромния си ден.

В комплекта бяха включени розов декор за фотоси, комплект за чаено празненство, DJ и даже великански розов надуваем парк за игра.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР