БОГ ВИЖДА И ЧУВА ВСИЧКО И Е НАВСЯКЪДЕ, ЗАТОВА Е

...
БОГ ВИЖДА И ЧУВА ВСИЧКО И Е НАВСЯКЪДЕ, ЗАТОВА Е
Коментари Харесай

„Бог чува всяка молитва“. Мислите на 8-годишно момче за Бог поразяват възрастните

БОГ ВИЖДА И ЧУВА ВСИЧКО И Е НАВСЯКЪДЕ, ЗАТОВА Е МНОГО ЗАЕТ.

Съществува ли Бог? Осемгодишният Дани Дътън от американския град Чула Виста написа в детайли и доста съществено за Бог в домашните си. А размишленията му са в действителност възхитителни:

„ Една от главните задания на Бог е да сътвори човечеството. Винаги, когато животът на човек свърши, Бог незабавно основава различен, който да го замести, тъй че ще има задоволително хора, които да се грижат за нещата на Земята.

Бог не основава възрастни, а единствено бебета, тъй като те са по-малки и по-лесни за основаване. По този метод Той не губи скъпо време, с цел да ги научи да приказват и да вървят. Той просто ги оставя на мама и баща.

Втората съществена задача на Бог е да слуша молитвите.Това е доста сложна задача, тъй като доста хора се молят. Всеки ден им се случват толкоз доста неща, за които описват на Бог преди да си легнат, тъй че Бог няма свободно време.Тъй като чува всичко, би трябвало да има ужасяващ звук в ушите Му, в случай че не реши да го блокира.

Бог вижда и чува всичко и е на всички места, тъй че е доста ангажиран. Бог е доста ангажиран, тъй че хората не би трябвало да вършат неточности, да Го разстройват и да Го разочароват.

Атеистите са хора, които не имат вяра в съществуването на Бог. Мисля, че би трябвало да има малко такива хора. Поне в нашия град не са доста.

Можете да се молите когато пожелаете,непременно ще бъдете чути. Той следи Земята от самото начало.Ако не вярваш в съществуването на Бог, тогава се чувстваш уединен, тъй като родителите ти не могат да останат с теб постоянно и на всички места, само че Бог може.

Хубаво е да знаеш, че Той е близо, когато страхуваш се от тъмнината или когато не можеш да плуваш добре. Но не би трябвало постоянно да мислиш какво Бог може да направи за теб. Вярвам, че Бог ме е сложил тук и може да ме води, когато пожелае. Ето за какво Вярвам в Бог “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР